Obavijesti

Show

Komentari 7

Jonah Hill paparazza nazvao 'pede***': Baš me isprovocirao

Jonah Hill paparazza nazvao 'pede***': Baš me isprovocirao
4

Glumac je izvrijeđao paparazza koji ga je zadirkivao zbog hlača s cvjetnim uzorkom koje je imao na sebi. Glumac se ispričao, kaže da ga je muškarac isprovocirao

VIDEO

Zbijati šale na vlastiti račun nije mu ni najmanji problem, no kad ga netko pokuša zadirkivati zbog odjevne kombinacije koju ima na sebi, Jonah Hill (30) 'poludi'. Upravo se to dogodilo tijekom vikenda dok je glumac šetao po Los Angelesu i paparazzo ga je zadirkivao zbog hlačica cvjetnog uzorka koje je imao na sebi.

- Popuši mi ku***, pede****o - izderao se glumac na fotografa nakon što je dosta dugo trpio njegovo zadirkivanje, donosi TMZ .

Razgovarajući s Jimmyjem Fallonom u 'Tonight Showu', Jonah je rekao kako ga je cijela situacija jako uzrujala jer cijeli život podržava homoseksualce i lezbijke i zalaže se za njihova prava.

VIDEO

- Taj paparazzo slijedio me cijeli dan. Vrijeđao je moju obitelj, mene, govorio mi stvari koje ne želim ni ponoviti, sve samo kako bi me isprovocirao i, nažalost, uspio je u svojoj nakani - rekao je Hill.

Dodao je kako nema isprike za ružne riječi koje je izrekao, no beskrajno mu je žao što se razljutio i neprimjereno se izrazio jer se to što je rekao protivi svim njegovim stavovima i uvjerenjima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin