Još je poželjan: Cure vrištale zbog Bernieja, on im mahnuo | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 111

Još je poželjan: Cure vrištale zbog Bernieja, on im mahnuo

Još je poželjan: Cure vrištale zbog Bernieja, on im mahnuo
7

OMILJEN Ecclestone je nakon Dubrovnika s jahtom doplovio do Hvara. Prepoznala ga je skupina atraktivnih Francuskinja. Dozivale su ga tako dugo dok se nije javio

VIDEO

Bernie, kako si? Pogledaj nas. Ovdje dolje, vikalo je osam mladih razgolićenih Francuskinja s gumenjaka. Cure su prolazile pokraj uvale na Paklinskim otocima gdje je Bernie Ecclestone (83) usidrio svoju 58-metarsku jahtu Petara.

Šef Formule 1 čuo je kako ga dozivaju te se ustao s palube na kojoj je sjedio s prijateljima i došao provjeriti tko ga zove. Iako je prvo bio namršten, vidjevši atraktivne djevojke kako mašu i viču mu, Bernie se nasmijao i mahnuo im. Dozvao je i ostale prijatelje s kojima je sjedio na terasi jahte da dođu vidjeti atraktivne djevojke. Svi su se nasmijali i mahnuli im.

Pokretanje videa...

Goran Jakuš/Pixsell VIDEO

U međuvremenu je njegova 46 godina mlađa supruga Fabiana (37) s prijateljicom vozila jet-ski oko jahte. I dok se Bernie smijao, Fabiana je bila ozbiljna i namrštena. Činilo se da joj smeta što djevojke pozdravljaju njezina supruga.

Ecclestone je u Hrvatsku, koju je zavolio dok je bio u braku sa Slavicom (56), stigao poslije nagodbe s bavarskom vladom u procesu za korupciju. Kako bi izbjegao zatvorsku kaznu od 10 godina obvezao se platiti 100 milijuna eura zbog korupcije za koju je bio optužen. Ecclestone svake godine dođe na odmor, iako se nikad ne kupa. Radije ujutro u dalmatinskim gradovima kupuje na tržnici.

Fabiana je preuzela sve u svoje ruke

Bernie je lani zaprosio djevojku, bivšu menadžericu Formule 1 u Brazilu, s dijamantim prstenom vrijednim nešto manje od milijun kuna. Vjenčali su se u Švicarskoj.

- Fabiana brine da zdravo jede, spava i da ima sve što mu treba. Kad su u Londonu, ona ga svugdje vozi - rekli su prijatelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 111

VIDEO

Nećak Dražena Petrovića za 24sata: 'Ponosan sam što glumim u filmu o mom stricu'
MARKO PETROVIĆ

Nećak Dražena Petrovića za 24sata: 'Ponosan sam što glumim u filmu o mom stricu'

Plus+ Obitelj Petrović film će pogledati na premijeri u Šibeniku na Draženov 60. rođendan • Marko Petrović igra Draženovog suigrača iz Cibone • Producenti Zdjelarević i Šiber na filmu su radili osam godina