Obavijesti

Show

Komentari 76

Još jedan stanar manje: Nikita je napustila Big Brother kuću

Još jedan stanar manje: Nikita je napustila Big Brother kuću
5

Ušla sam u Big Brother kuću jer sam htjela probati nešto novo, htjela sam vidjeti kako taj famozni Big Brother funkcionira s unutarnje strane, rekla je sad već natjecateljica reality showa

VIDEO

Nikita Dajčer (29) je već nekoliko dana Big Brotheru spominjala svoju želju da napusti BB kuću.

- Ušla sam u Big Brother kuću jer sam htjela probati nešto novo, htjela sam vidjeti kako taj famozni Big Brother funkcionira s unutarnje strane - rekla je sad već bivša stanarka Big Brother kuće. 

Nikita je luksuzno zdanje napustila u ponedjeljak poslijepodne nakon što je istekao rok od 24 sata u kojem je imala pravo na promjenu odluke, piše RTL. Kaže, veseli je što se napokon vidjeti svoje voljene te dečka Dina kojeg je neprestano spominjala. 

'Uzet ću novac u Big Brotheru pa u Kanadi otvoriti salon...'
'Uzet ću novac u Big Brotheru pa u Kanadi otvoriti salon...'

- Bilo je oscilacija u kuću, boljih i lošijih trenutaka, ali ovo je jedno nezaboravno iskustvo i pamtit ću ga samo po pozitivnim stvarima - kaže Nikita te dodaje da se što prije želi vratiti svom starom životu. 

Otkrila je i tko joj je favorit.

- Orky je toliko neiskvarena i iskrena osoba. On nema maske, što misli to i kaže i apsolutno navijam na njega - kaže Nikita.

Samo dva dana ranije, show je napustila i Antonija Ćatipović (32), a njen izlazak iz kuće nije prikazan u dnevnoj emisiji.

 

U epizodi koja je večeras prikazana na RTL-u, Nikita je tješila Antonija koji je bio usred žustre svađe sa svojom partnericom Lucijom. 

- Ne uzimaj stvari k srcu - savjetovala mu je Nikita. 

Bivša natjecateljica Big Brother uoči odlaska u izolaciju rekla nam je kako joj je namjera, ako pobijedi, uložiti u nekretnine te u Kanadi otvoriti kozmetički salon. 

Nikita je, također, prije odlaska, rekla kako shvaća da u reality showu 'moraš biti svoj'. 

- Nema glume, nema maski. Budi svoj i ako te ljudi vole, u redu, a ako te ne vole, barem znaš da nisi glumio - rekla je Dajčer koja je četiri godine u vezi je s nogometašem Dinom Bajramovićem, kojega je upoznala u srednjoj školi.

- On je moja podrška na putu u ‘Big Brother’, kao što sam i ja njemu bila podrška u nekim situacijama. Ako odem u kuću, on će nastaviti trenirati - ispričala je Nikita, koja je odrasla u kanadskom Torontu. U Hrvatsku se vratila sa 16 godina. Nakon završetka srednje škole, otkrila je, prekvalificirala se za kozmetičarku i otvorila salon. 

Bivša stanarka Big Brother kuće prije nekoliko godina sudjelovala je, i pobijedila, u emisiji 'Večera za pet'. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin