Obavijesti

Show

Komentari 39

Josh Ryan Evans preminuo je s 20 od urođene srčane mane

Josh Ryan Evans preminuo je s 20 od urođene srčane mane
8

Najpoznatija uloga bila mu je ona u seriji 'Strasti' u kojoj je glumio Timmyja Lenoxa. Na dan kad je Evans preminuo, emitirali su epizodu 'Strasti' u kojoj Timmy umire

VIDEO

Mnogi klinci proslavili su se ulogama u filmovima i serijama i svi smo mislili da ih očekuju velike karijere. Nažalost, neki od njih nisu imali prilike ispuniti svoj potencijal. Svaki drugi dan objavljivat ćemo po jednu priču u kojoj ćete se moći prisjetiti tih mladih nada u našem specijalu - Umrli su premladi

Josh Ryan Evans rođen je 10. siječnja 1982. u kalifornijskom gradiću Hayward. Karijeru u svijetu šoubiznisa započeo je već s 12 godina. Sam je otišao u tiskaru i dao si izraditi posjetnice bez da su njegovi roditelji, Cheryl i Chuck Evans, o tome išta znali. Također, angažirao je agenta i ubrzo se pojavio u reklami za sladoled koja se emitirala u cijelom SAD-u.

Na filmskom platnu debitirao je 1999. ulogom u 'Baby Geniuses'. Iako je tada imao već 17 godina, glumio je dječaka. Naime, Evans je bio patuljastog rasta i bio je visok svega 96 centimetara i zbog toga je bez problema mogao odglumiti dijete. 

Glumom sam se oduvijek htio baviti jer sam bio na puno operacija i kad sam se oporavljao gledao sam filmove i serije koji su mi bili bijeg od bolne stvarnosti, Evans

U filmu 'Dr. Seuss' How The Grinch Stole Christmas' iz 2000-e, kada je imao već 18 godina, glumio je osmogodišnjeg Grincha. Poznate su i Evansove uloge u serijama 'Ally McBeal', '7th Heaven' i 'Poltergeist: The Legacy'. 

- Oduvijek sam znao da se želim baviti šoubiznisom. Jedan od razloga zašto sam htio postati glumac je i taj što sam tijekom života bio na puno operacija od kojih sam se morao oporavljati u raznim bolnicama. Gledanje filmova i serija u tim mi je trenucima olakšalo život - rekao je Evans. 

Za ulogu u 'Strastima' dobio nominaciju za Emmy

Ipak, najzamjećenija uloga bila mu je ona u seriji 'Strasti' u kojoj je glumio Timmyja Lenoxa. Timmy je zapravo bio lutka, ali ga je vještica Tabitha Lenox čarolijom oživjela. Uloga Timmyja osigurala mu je dvije nominacije za Emmyja 2000-e. To su ujedno jedine nominacije za Emmy koje je ta serija ikad dobila. Za istu ulogu Evans je osvojio dvije nagrade Soap Opera Digest.

Prema originalnom scenariju, Timmy je trebao ostati u seriji do njenog završetka i to kao anđeo, no scenarij su morali prepraviti jer je Evans preminuo tijekom snimanja. 

Na dan kad je preminuo emitirali epizodu u kojoj umire

Josh Ryan Evans preminuo je 5. kolovoza 2002. zbog komplikacija uzrokovanih urođenom srčanom manom. Pokopali su ga na groblju Forest Lawn Memorial Park u Hollywoodu.

Na isti dan kad je Evans preminuo, emitirali su epizodu 'Strasti' u kojoj Timmy umire i posvetili je Evansu. Epizodu su, naravno, snimili prije dok se još razmatrala mogućnost da Timmy postane anđeo kako bi u seriji ostao do kraja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge