Show

Komentari 12

Josipa i dalje gubi kilograme: 'Radom mogu daleko dogurati'

Josipa i dalje gubi kilograme: 'Radom mogu daleko dogurati'

Koliko god se isfrustriram kad stvari ne idu glatko i brzo kako sam si zamislila, uvijek se sjetim da se velike stvari ne događaju preko noći, rekla je Josipa, koja i dalje radi na sebi

Nakon izlaska iz showa 'Život na vagi' Josipa Lopac (27) i dalje vježba i gubi kilograme. Pohvalila se svojim novim izgledom. Nedavno je objavila fotografije prije i poslije mršavljenja, a u prvi plan je stavila lice koje sad izgleda puno ispijenije.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Koliko god se isfrustriram kad stvari ne idu glatko i brzo kako sam si zamislila, uvijek se sjetim da se velike stvari ne događaju preko noći, da strpljivošću i radom mogu dogurati puno dalje - smatra.

Senjanka je u show ušla sa 146 kilograma, a lani, na posljednjem vaganju tijekom snimanja treće sezone, imala je 92. Ipak, nakon završetka showa malo se opustila i vratila neke kilograme, ali je nastavila vježbati kako bi ih skinula.

Njezini pratitelji bodre je kako bi došla do cilja. 

- Bravo! Nema odustajanja, samo guraj - pišu joj. 

U borbi s kilažom najveća joj je podrška, ali i motivacija, suprug Boris (48).

- Kad god pomislim da više ne mogu, on mi kaže: ‘Možeš, još imaš snage, nema predaje, idemo dalje’ - priča Josipa, koja Borisa poznaje više od deset godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci