Show

Komentari 35

'Jer ljubav je upravo bit i svrha života. Pogađa sve, i one koji je izbjegavaju. Dolazi nenadano...'

'Jer ljubav je upravo bit i svrha života. Pogađa sve, i one koji je izbjegavaju. Dolazi nenadano...'

Josipa je na Instagramu objavila fotografiju, a onda citirala perzijskog filozofa i pjesnika Rumija čime je razdragala pratitelje koji u komentarima nisu skrivali emocije

Josipa Pavičić (42) objavila je fotografiju na kojoj pozira nasmijana u društvu dečka Marka Kisića. U opis je dodala romantične stihove perzijskog filozofa i pjesnika Mevlane Dželaludina Rumija.

- Jer ljubav je upravo bit i svrha života, kaže Rumi. Ona pogađa sve, uključujući i one koji ljubav izbjegavaju. Ljubav dolazi nenadano, ali isto tako i odlazi. Ovisi o dvije strane, o duetu koji je zagrljen zaplesao. Ne smatrajte da se nešto podrazumijeva, ne uzimajte se zdravo za gotovo, ulažite u odnos, plešite i na suncu i na kiši. Plešite s pahuljama snijega, nasmijani ili mokrih obraza. Ako čovjek nema osjećaj pripadanja, može odlutati u svim smjerovima svijeta, kao suhi list na vjetru. U potrazi za sobom, u čežnji za pripadanjem, malo pomalo čovjek pređe četrdesetu pa pedesetu, šezdesetu... Pa je sklon utišati glazbu i zaustaviti plesne korake. Ja ću plesati kroz ljubav i jad i čemer, plesat ću i u svojoj boli i u tuzi, strastveno, zanosno... Posvećeno, predano, neobuzdano... Sama i u dvoje, polako i brzo kao protok vode. Jer dok se dijelovi mijenjaju, cjelina uvijek ostaje ista. Jer ljubav je upravo bit i svrha života, pogađa sve, uključujući i one koji ljubav izbjegavaju -  napisala je. 

Citatom je oduševila svoje pratitelje koji su joj u komentarima ostavljali emotikone srca. 

- 'Prekrasno', 'Lijepo sročeno', 'Predivno' - samo je dio raznježenih komentara. 

Podsjetimo, Josipa i Marko zaljubili su se potkraj prošle godine, a upoznali su se navodno preko zajedničkih prijatelja. 

POGLEDAJTE NOVU SEZONU ZVIJEZDE VRIŠTE:

Najčitaniji članci