Obavijesti

Show

Komentari 119

Joško Čagalj Jole: Supruga i djeca na prvom su mi mjestu

Joško Čagalj Jole: Supruga i djeca na prvom su mi mjestu
3

Popularni pjevač otkriva kako je znao da je supruga Ana ona prava, zašto nikad nije otkazao koncert, što bi bio da nije pjevač i priželjkuje li sina nakon tri kćeri

VIDEO

Pjevač rođen u Zagvozdu, Joško Čagalj Jole (41) poznat je kao jedan od najvećih “veseljaka” na našoj estradi. Uvijek je dobro raspoložen. Kaže da je to zato što ne može biti tužan kad je ostvario sve svoje želje - kako poslovne, tako i privatne. Puno radi, a ističe kako ima prekrasnu suprugu i djecu. Iako je kao mali maštao da će studirati psihologiju koja ga je privlačila, već se kao tinejdžer odlučio baviti glazbom. 

Sa 16 godina nastupao je u splitskim klubovima. Od tada je prošlo 25 godina, a on kaže da i danas svoj posao jednako voli kao i prvog dana. Nikad nije odgodio koncert, čak i kada je možda to trebao.

- Išao sam pjevati i kad mi se kralježnica ukočila. A nastupi s visokom temperaturom nisu mi nepoznati, no jednostavno nisam želio razočarati publiku i otkazati koncert - pojasnio nam je Jole, koji je poznat po tome kako je spreman počastiti prijatelje i dobro “zalomiti” sve do jutra.

'Suprugu Anu upoznao sam u pravo vrijeme'

- Sjednemo na motocikle i odemo negdje gdje je dobar tulum. Ljeti se prvo odmaram na brodu s obitelji, ali poslije otiđem negdje s prijateljima. Imam predivnu ženu koja mi drži leđa, razumije me i podupire u svemu. Pun sam energije i obožavam otići na neki koncert, house party... Čak sam i svoju Anu navukao na to - otkriva Jole.

Iako su mu na koncertima u prvim redovima obično žene, zbog njih Jole nikad nije imao nekakvih neugodnosti.

- Nisam ja neki alfa mužjak, James Bond ili Cristiano Ronaldo pa da me opsjedaju tinejdžerice. One slušaju moju glazbu, a to mi je najvažnije - šali se pjevač.

Ljubavna priča s 10 godina mlađom Anom počela je bezazleno, u splitskom kafiću. 


- Ana je došla u moj život u pravo vrijeme, kad sam bio spreman za ljubav i jednostavno trebao nekoga kraj sebe. Svidjela mi se na prvi pogled. No dugo smo izlazili, družili se na kavicama i razgovarali o svemu. Kada sam znao da je ona prava? Razgovarali smo o humanitarnom radu koji mi je jako važan i kojim se pokušavam baviti kad god imam vremena. Ana mi je rekla kako su njezini roditelji željeli uz nju i njezina brata posvojiti bolesno dijete. Tu je kliknulo. Bio je to ‘okidač’ da shvatim kako s njom želim provesti ostatak života - ističe Jole koji je sa suprugom više od deset godina.

Vjenčali su se u lipnju 2006. u solinskoj crkvi Gospe od Otoka. Na slavlje su pozvali tristotinjak uzvanika s kojima su se zabavljali do jutra. U braku mu je, ističe, sjajno.

- Među partnerima treba postojati poštovanje, kompromis i tolerancija. Odlično se nadopunjujem sa ženom. Ona je malo ozbiljnija, a ja sam neozbiljniji u našem odnosu pa smo idealan balans - otkriva pjevač kojem su, uz suprugu, najveća radost njihove tri djevojčice - Iva (7), Ema (5) i Tia (2). 

'Kažu da je najstarija kći Iva najsličnija meni'


- Najstarija Iva je najviše ‘povukla’ na mene. Nedavno je Ana došla po Ivu u vrtić i čuje je kako govori prijateljicama: ‘Dođite sad svi lipo kod mene, idemo se zabavljati’. Kaže Ane da je po tome ista ja jer jako volim društvo - ističe Jole kojega svi pitaju hoće li nakon tri kćeri ići i na četvrto dijete.

- Želio sam zdravu djecu, a to sam dobio. Budući da imam dva brata, kao da sam prizivao kćer. Imam ih tri i da se tri puta rodim, želio bih da sve bude isto! Već smo velika i sretna obitelj, a hoće li biti još djece i hoće li biti sin, vidjet ćemo - kaže Jole.

Kao mladić, priznaje, nije zamišljao kakav će biti tata. Nije zagovornik strogog odgoja, nego razgovora i tolerancije, a obitelj mu je uvijek na prvome mjestu. 


- Od njihova rođenja kupam ih i to je naš ritual. Tada se zajedno smijemo i prepričavamo što se dogodilo taj dan, slušam što su novoga doživjele. Po mami moraju u 21 sat biti u krevetu, ali kad je tata doma, to se razvuče i do 22 sata - kroz smijeh kaže Jole.

Kad je o glazbi riječ, djevojčice će odgajati uz raznoliku glazbu. Najstarija kći Iva već dvije godine ide na balet, a nedavno su je upisali u zbor Perlice u kojem, kaže Jole, ima i pjevanja te malo glume.

- Sama je to odlučila. Rekla je: ‘Tata, ja bih sad malo plesala i pjevala’. Ja to poštujem jer ni mene nitko na ništa nije prisiljavao, pa tako i njih odgajam - zaključio je Jole.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin