Show

Komentari 38

Julijana: Oni su spavali zajedno, nije ga bilo na trosjedu po noći; Suzi: Zoran me nije 'miješao'

Julijana: Oni su spavali zajedno, nije ga bilo na trosjedu po noći; Suzi: Zoran me nije 'miješao'

Nakon večere u restoranu tijekom koje se Zoran i Suzi nisu odvajali jedno od drugog, preostale kandidatkinje na Zoranovu imanju tvrdile su da Suzi nije spavala sama u krevetu

Zoran Stričević (48) iz Brštanova u općini Klis imao je sreće u novoj sezoni. Odmah na prvom spoju 'kliknuo' je s kandidatkinjom Suzi, a tijekom tuluma su se i poljubili.

POGLEDAJTE VIDEO: Ana bila u 'Savršenom' pa došla u 'Ljubav je na selu'

Znao je da nema što više tražiti i birati jer je ona 'ta'. Ipak, kako nalažu pravila showa, morao je odabrati tri dame koje će doći na njegovu farmu. Naravno, izabrao je Suzi te Renatu i Julijanu. Djevojke su ponijele pune kofere, a kavalir Zoran pomogao im je s prtljagom. Izabrale su koja će u kojoj sobi spavati, Zoran ih je pustio da se malo odmore, a onda im rekao da navečer budu spremne jer će ići u restoran na večeru.

Zoran i Suzi nisu se odvajali jedno od drugog. Plesali su, 'stiskali se', a Renata i Julijana pokušavale su ih razdvojiti i na simpatičan način mu dati do znanja da se i njima treba posvetiti. 

Smetalo im je to što je privržen Suzi pa su rekle da se osjećaju kao da su višak i da samo popunjavaju mjesto. Kasnije su se svi zajedno zafrkavali i družili pa je prvi dio večeri pao u zaborav. Kad su došli kući, bili su umorni, a i bilo je vrijeme za spavanje.

Julijana je komentirala kako su Suzi i Zoran spavali skupa u sobi i da su se vrata otvarala te noći.

- Noćas Zoki nije miješao ni krevet ni deku ni mene - jasna je bila Suzi, ali Julijana se nije dala: 

- Ja ne znam kako je Zoran spavao na trosjedu kad ga ja uopće nisam vidjela - tvrdila je. 'Možda je on spavao u nekoj drugoj sobi, u mojoj nije', govorila je Suzi.

Zoran se mudro smješkao i stalno mjerkao svoju Suzi. A i ona je često 'bacala' oko na njega. Da između njih ima velike kemije, osjetilo se odmah, a svakim danom to se vidi sve više. 

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci