Show

Komentari 47

Jurilj zaručio 28 godina mlađu studenticu: Rekla 'da' u Veneciji

Jurilj zaručio 28 godina mlađu studenticu: Rekla 'da' u Veneciji

Michella se sada može pohvaliti i brendiranim prstenom slavnog brenda Tiffany & Co., a na dan zaruka nosila je skupocjenu Chanel haljinu

Poduzetnik Dragan Jurilj (50) ponovno ljubi studenticu, a sada je otkrio i sretnu vijest - zaručio je svoju izabranicu, javlja Cover Style. Riječ je o atraktivnoj studentici novinarstva Michelli Korenić (22) s kojom je prvi put uhvaćen u centru Zagreba u lipnju prošle godine. 

Studenticu je zaručio u luksuznom venecijanskom hotelu Aman. Michella se sada može pohvaliti i skupocjenim prstenom slavnog brenda Tiffany & Co., a na dan zaruka nosila je Chanel haljinu. 

- Da, istina je. Zaručili smo se - kratko je prokomentirao Jurilj za Cover Style. Inače, prije tri godine Dragan se razveo od studentice i manekenke Mije Franić (28). Par je bio u braku samo godinu i četiri mjeseca.

malkovich_lisinski

Prije braka, Mia i Dragan su bili u vezi godinu dana, a 2017. godine su rekli sudbonosno 'da' u Maroku jer oboje vole egzotične zemlje i putovanja. Često su, tijekom svog braka, objavljivali fotografije s različitih destinacija na kojima su uživali.

- Obavještavamo vas da smo prije mjesec dana Dragan i ja sporazumno, uz uzajamno razumijevanje i uvažavanje razveli. Razlozi našeg razvoda su osobne prirode i o njima ne želimo javno govoriti, nadamo se da ćete za to imati razumijevanja - izjavila je Mia 2018. za Story. 

otvorenje

Šesnaest je godina bio u braku sa Sunčicom Lalić, a rastali su se krajem 2015. godine. Bili su poslovni suradnici, a imaju sina Ariena (13). Mnogi su ih doživljavali su kao 'zlatni par', a često su punili novinske stupce.