Obavijesti

Show

Komentari 1

Justin Timberlake zagonetnim riječima o odlasku šokirao sve

Justin Timberlake zagonetnim riječima o odlasku šokirao sve
22

Justin Timberlake je završio svoju turneju u Connecticutu s misterioznom porukom. Cijenim vas mnogo Connecticut, samo moram upiti malo ovoga jer vjerojatno više nikad neću to učiniti, rekao je popularni pjevač

VIDEO

Američki pjevač Justin Timberlake (38) rastužio je zagonetnom porukom fanove na zadnjem nastupu, 13. travnja na turneji u Connecticutu. Špekulira se da popularni pjevač ide u mirovinu...

- Cijenim vas mnogo Connecticut, samo moram upiti malo ovoga, jer vjerojatno nikad više neću to ponoviti - rekao je Justin i tako zbunio i šokirao sve obožavatelje, prenosi Perez Hilton. Strani mediji špekuliraju o tome da li pjevač ide u mirovinu ili samo uzima dužu pauzu koju namjerava provoditi s obitelji.

Zahvalio se publici na podršci koju je dobivao tijekom cijele turneje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

Nedugo nakon njegovog oproštaja, supruga Jessica Biel (37) objavila je video na Instagramu i time još više zbunila javnost i učinila njegov oproštaj još misterioznijim.

Kako je ovo za njega i obitelj bila duga turneja, Jessica je emotivnim videom dirnula mnoge fanove. Govorila je kako će Justin smanjiti vrijeme koje troši na turneje, kako pjevač ne želi toliko vremena provoditi daleko od kuće i obitelji ako ne mora te istakla da je jako ponosna na njega.

70th Primetime Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles, California, U.S.

Podsjetimo, Riječanka Maja Kereš (31) prošle je godine ispunila svoj san i zaplesala u glazbenom spotu 'Filthy' Justina Timberlakea, a svoje plesne vještine nastavila je pokazivati i dalje na njegovim nastupima. Naime, Američki pjevač Maju je već nekoliko puta angažirao da pleše na njegovim koncertima, a sudjelovala je i na turneji pod nazivom 'The Man of the Woods', o kojoj je riječ. 

Pjevač je turneju započeo prije godinu dana, u ožujku u Torontu a završio je 14. travnja u blizini New Yorka, točnije u Connecticutu.

Hrvatica Maja s Timberlakeom u spotu: Ovo je ostvarenje sna
Hrvatica Maja s Timberlakeom u spotu: Ovo je ostvarenje sna

- Prošlo je godinu dana od otvaranja MOTW turneje. Toliko sam počašćena što već godinu dana dijelim pozornicu s tako izvanrednim ljudima. Hvala ti Justin Timberlake - napisala je Maja na društvenoj mreži. 

Prije nego što je turneja započela, Riječanka je također prošle godine s pjevačem zaplesala i tijekom poluvremena u Super Bowlu na Američkom stadionu u Minneapolisu. 

Kereš u Los Angelesu živi oko tri godine zbog plesne karijere, a pažnju domaće javnosti je privukla 2016. kada je zaplesala u spotu 'M.I.L.F. $' američke pjevačice Fergie (44). 

- Pojavljujem se i u spotovima Keitha Urbana, Roba Thomasa i dua AlunaGeorge. S duom sam nastupala i na Coachelli te nekim manjim eventima - rekla je plesačica. Osim njih, nastupala je i uz glumca i pjevača Jussieja Smolletta (36), zvijezdu američke TV serije 'Imperij'. Riječanka je aktivno uključena i u vođenje Plesnog Centra K2K u Rijeci, čija je suosnivačica. 

Maja je u pjesmi 'Filthy'  zaplesala s ostalim plesačicama i 'virtualnim' robotom koji je postao zvijezda spota. Riječanka se našalila kako ju je robot u spotu primio za stražnjicu, a ona je dala dopuštenje da se gleda. Tada se zahvalila i pjevaču.

- Ne mogu riječima opisati koliko sam sretna što sam dobila priliku surađivati s Justinom, mojim najdražim umjetnikom na svijetu. Svi koji me poznaju, znaju koliko mi ovo puno znači - rekla je tada plesačica. Dodala je kako se zahvaljuje i svojoj plesnoj agenciji 'Clear talent group' koja joj je omogućila pretvaranje snova u stvarnost.

U Hrvatskoj je Maja plesala na nastupima uz Severinu (46), Maju Šuput (39), dance grupu E.T., a pojavila se i u spotovima Marka Tolje (34), Lane Jurčević (34), Vanne (48) te mnogih drugih. 

- Biti plesač freelancer je stvarno nepredvidiv posao. Radim na tome da ne postoje neispunjene želje, nego samo one koje postanu naša stvarnost - rekla je Maja.

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin