Obavijesti

Show

Komentari 23

K. Costner najavio nastavak filma: Opet ću biti tjelohranitelj

K. Costner najavio nastavak filma: Opet ću biti tjelohranitelj
1

Kevin, koji je u filmu igrao zaštitara koji čuva pjevačicu i zaljubi se u nju, već je pročitao scenarij, ali još, kaže, ne zna tko će mu biti partnerica i kad bi snimanje trebalo početi

VIDEO

Ulogu Rachel Marron može dobiti netko izvanserijski, netko zbilja poseban. Bit će teško zamijeniti legendarnu Whitney, kaže miljenik žena Kevin Costner (61)

Američki glumac i redatelj, koji trenutačno promovira novi triler 'Criminal', dodaje kako već neko vrijeme intenzivno pregovara da 24 godine poslije originala snimi drugi dio 'Tjelohranitelja'. 

Kevin, koji je u filmu igrao elitnog zaštitara koji čuva pjevačicu i zaljubi se u nju, već je pročitao scenarij, ali još, kaže, ne zna tko će mu biti partnerica i kad bi snimanje trebalo početi. 

Junakinju Rachel je 1992. glumila glazbena ikona Whitney Houston. Pjevačica je za film snimila i obradu pjesme 'I Will Always Love You' Dolly Parton (70) te osvojila dvije nagrade Grammy. 

Houston su 2012. pronašli mrtvu u kadi u hotelu u Los Angelesu nakon što se predozirala koktelom lijekova i droge. Iako su skeptični zbog njezine nasljednice, obožavatelji jedva čekaju nastavak filma, čiji su prvi dio kritičari opisali kao prosječan i presladunjav. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin