Obavijesti

Show

Komentari 109

K. Urličić: Još ne vjerujem da se HRT odrekao Vlatke Pokos

K. Urličić: Još ne vjerujem da se HRT odrekao Vlatke Pokos
1

Baš u ‘Sedmoj noći’ Vlatka Pokos (46) pokazala je sve svoje talente. Velika je profesionalka koja govori nekoliko jezika, lijepa i decentna, hvali je Ksenija Urličić (76)

VIDEO

'Čelična Lady' Zabavnog programa dodaje da još ne može doći k sebi da se HRT odrekao kvalitetnih kadrova kakav su bile Vlatka Pokos i Mirna Berend (50). 'Sedma noć', nakon koje se Vlatka rijetko pojavljivala na HRT-u, emitirala se 200 puta.

Zadnji put snimala se u pulskoj Areni i završila s pjesmom 'Lupi petama'.

U emisiji je najčešće gostovala Doris Dragović (54).

- Uvijek je dolazila u toaletama i krinolinama. Bila je visoka, vitka, predivna - prisjeća se Urličić. 'Sedma noć' u Osijeku 1991. bila je najopasnija jer se snimala na prvoj crti bojišnice.

- Emisija se radila na stadionu NK Osijek pred 20.000 ljudi. Bili smo na 700 metara od srpskih položaja. Srbi su pred početak emisije zapucali sa svjetlećim mecima da nas zastraše. Reakcija publike bila je nezaboravna. Svi su se grohotom smijali. Sjećam se i rupa na stadionu od granata - kaže Ljudevit Grgurić Grga.

U pulskoj Areni gostovali su pjevač Falco i Gari Kasparov, koji je tada postao svjetski šahovski prvak, a dijelila su se i dva automobila. Arena je bila dupkom puna, sve je bilo rasprodano. U Split su išli trajektima jer su mostovi bili razrušeni. Mišo Kovač na Gripama je nastupio prvi put nakon smrti sina Edija. Na pozornicu je izašao u crnom, a Grga ga je najavio recitirajući stihove pjesme posvećene Ediju. Svi su znali tko će nastupiti.

- Žene su počele plakati u publici. Nisu ga htjeli pustiti sa scene - rekao je Grga. Sjeća se i kad je Dino Dvornik gostovao u emisiji. Kosu je izbrijao i napravio logotip emisije. Najsimpatičnija im je zgoda kad su tehničari na hotelskom prozoru ostavili špek i kobasice, a galebovi su im preko noći sve pojeli. Ljutiti su te večere sjeli u publiku, a da ih oraspoloži, Grga je zamolio Olivera Dragojevića da otpjeva drugu pjesmu od dogovorene 'Moj galebe'.

Jennifer Lopez je zelenu haljinu Versace s dekolteom do pupka odjenula na dodjeli glazbenih nagrada Grammy u veljači 2000. godine. Tri mjeseca poslije sličnu haljinu jednako smjelog izreza njemačke marke Strenesse imala je i Vlatka Pokos (46).

Ta je haljina našu voditeljicu i pjevačicu stajala daljnjih angažmana na HRT-u. Vlatkin dekolte naljutio je tadašnjeg urednika Zabavnog programa HRT-a Velimira Đuretića, koji ju je zbog haljine iskritizirao.

- Ti koji misle da je vulgarna neka pogledaju kako se odijevaju naše pjevačice koje nastupaju u jeftinim grudnjacima - rekla je tada Pokos. Dodala je da su komentari, što se nje tiče, uvijek podijeljeni jer nije žena koja pristaje na polovična rješenja.

- Netko može misliti da je haljina preslobodna, ali vulgarna sigurno nije jer je profinjena i skupa - objasnila je Vlatka svoj modni odabir.

Kako je rekla, njezin dekolte iskorišten je kao izgovor da je se makne s televizije.

- Više nikad nakon toga nisam radila za HTV, osim ako se nije radilo o vođenju nekog festivala koji je HTV prenosio, a čak i tada sam imala velikih problema. Odabir moje haljine kao izgovor bio je potpuno apsurdan i licemjeran, jer što drugo reći s obzirom na to da sam vodila show s polugolim maloljetnicama - rekla je ogorčena Vlatka, koja je vodila zadnju sezonu “Sedme noći” zajedno s Mirkom Fodorom (53). On i Grga od ponedjeljka će voditi emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”. Grga se na male ekrane vraća nakon 14 godina. Bio je urednik na HTV-u i voditelj na Hrvatskom radiju.

- Vlatka je velika profesionalka i bilo bi mi drago vidjeti je opet - kaže Fodor. Grga smatra da je Vlatka žena od glamura.

- Ona je kvalitetna i vrijedna voditeljica te je dobrodošla možda i u neku glamurozniju emisiju od ‘Dobro jutro, Hrvatska’ - kaže Grga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni