Obavijesti

Show

Komentari 25

Kad DiCaprio ljubi: Ljepotice mu dosade, nekoć je volio starije, a danas mu je granica 25 godina

Kad DiCaprio ljubi: Ljepotice mu dosade, nekoć je volio starije, a danas mu je granica 25 godina
13

Poslovnu karijeru mu je obilježila utrka za Oscarom, a privatni život brojne ljepotice koje je ljubio. Preferirao je starije, a onda se bacio na duplo mlađe

VIDEO

Oskarovac, veliki humanitarac, a možda i još veći zavodnik Leonardo DiCaprio (47), postigao je puno toga u životu. Njegovi filmovi su uvijek bili hit kod publike, a ne čini se da uskoro planira stati. Ni s glumom, a ni sa zavođenjem. Nedavno je prekinuo vezu s manekenkom Camilom Morrone (25), a razlog prekida još je uvijek nepoznat. No, nije Camila jedina koja je pala na Leov šarm.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Svi istupi glumaca na dodjeli Oscara: Jane Fonda osudila vijetnamski rat pa dobila nadimak 'Hanoi Jane' VIDEO

Pogledajmo redom sve ljepotice koje su se upustile u vezu s ovim velikim zavodnikom.

Bridget Hall - 1994. godine

Prva dama koju je Leo pokazao u javnosti bila je manekenka Bridget Hall (44). Veza nije dugo potrajala, a tad se nije još dalo naslutiti koliki 'fetiš' DiCaprio ima na manekenke...

Naomi Campbell - 1995. godine

Nakon Bridget, Leo je završio u vezi s legendarnom 'crnom panterom' Naomi Campbell (52). Neko vrijeme američki mediji pisali su o ljubavi i ludim izlascima ovog para, ali ni ova veza nije dugo potrajala.

Kristen Zang - 1996. godine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ciakofleo

Ona koja mu je pobjegla. Navodno je Kristen bila Leova najveća ljubav, vodio ju je na premijeru 'Romea & Julije', ali veza nije uspjela... Nakon ove veze Leo je krenuo u pravi 'osvajački pohod' kako bi zaliječio slomljeno srce.

Demi Moore - 1997. godine

Danas je svima poznato kako Leo jako često veze prekida kad njegova bolja polovica napuni 25 godina, ali to nije bio uvijek slučaj. U 90-ima on i Demi Moore bili su jedan od najpoznatijih holivudskih parova, a kad su počeli hodati Leo je imao 23 godine, dok je Demi napunila 35 godina. Par mjeseci kasnije Leo je opet bio slobodan.

Helena Christensen - 1997. godine

Ona, Linda Evangelista, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson i Claudia Schiffer originalni su supermodeli. Dama je ujedno sa 17 godina bila miss Danske. U vrijeme veze od Lea bila starija pet godina. 

Amber Valetta - 1998. godine

Love

Priča ide da ju je Leo primijetio u jednom modnom magazinu te je angažirao svoje ljude da stupe u kontakt s njom. Misija je uspješno izvršena, s manekenkom je nekoliko puta viđen na večeri, ali ni ova veza nije dugo potrajala. Šuškalo se kako je Amber za Lea bila jednostavno predosadna...

Pukla ljubav: Prekinuli Camile Morrone i Leonardo DiCaprio
Pukla ljubav: Prekinuli Camile Morrone i Leonardo DiCaprio

Eva Herzigova - 1998. godine

Legendarna češka manekenka upoznala je glumca na premijeri jednog njegova filma i veza je buknula. I isto se tako brzo ugasila. Izlazili su nešto manje od tri mjeseca...

Paris Hilton - 2000. godine

The Streamy Awards 2019 in Beverly Hills

Bogata nasljednica i Leo nekoliko puta radili su ono što Paris najviše voli. Partijali cijelu noć pa se negdje zavukli i... Veza, očekivano, nije imala dug vijek trajanja. 

Gisele Bundchen  2000. do 2005. godine

Za nju se godinama šuškalo kako će postati gospođa DiCaprio. Par je hodao više od pet godina, zajedno su proputovali pola svijeta i sve je mirisalo na brak. Ali do njega nije došlo. Kako je Gisele otkrila prije par godina nakon desetljeća i kusur šutnje, razlog prekida s Leom su bili njezini napadi panike.

Bar Refaeli - 2006. - 2011. godine

Ako nije postala Gisele, onda će Bar sigurno biti gospođa DiCaprio, uvjereni su bili američki tabloidi. Ali ni to se nije dogodilo. S predivnom Izraelkom Leo je bio u vezi (s manjim prekidima) više od pet godina, a onda je došao konačni kraj. Nakon nje Leu su opet dosadile dugogodišnje veze.

Anne Vyalitsyna - 2009. godine

2019 Glamour Women Of The Year Awards - New York

Kako mu ne bi bilo dosadno dok je bio u kratkom prekidu s Bar, Leo se malo zabavljao s ovom manekenkom. Zabava je bila kratkog vijeka.

Blake Lively - 2011. godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) 

Pet mjeseci je provela s glumcem, a kasnije je pala na drugog glumca. Danas je u sretnom braku s Ryanom Reynoldsom.

Erin Heatherton - 2011. do 2012. godine

Jedna od brojnih, Leovih omiljenih - Victoria's secret anđelica. Veza je trajala gotovo godinu dana, ali onda je Leo odlučio krenuti dalje...

Miranda Kerr - 2012. godine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

Victorijina anđelica i Leo kratko su hodali 2012. godine. Tabloidi su ih opsjedali, ali koji tjedan kasnije već je sve bilo gotovo.

Kat Torres - 2013. godina

Sljedeća na redu bila je brazilska manekenka Kat. Na filmskom festivalu u Cannesu priznala je kako su ona i glumac u sretnoj vezi, a već sutra je bila bivša. Barem joj je nakon veze s Leom karijera krenula ulaznom putanjom.

Toni Garrn 2013. - 2014. godine

Event "Women 100

Njemica i Leo hodali su čak 18 mjeseci i ludo se zabavljali po cijelom svijetu. Šuškalo se kako se Leo s njom planira skrasiti, ali krivo se šuškalo. Naravno, i ona je Victorijina anđelica.

Kelly Rohrbach  - 2015. godine

LA: Nakon ceremonije dodjele Oscara poznati se zabavljali na partiju Vanity Faira

Zajedno su uživali u prirodi, brali cvijeće, vozili bicikle,. A onda su prekinuli. Jednostavno to nije bilo to. Kelly se uz manekenstvo bavi i glumom, a najpoznatija je po ulozi u novoj verziji 'Baywatcha'.

Nina Agdal - 2016. godine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal)

Mlada Nina nadala se kako će ona biti ta, ali nada je umrla vrlo brzo. Zauvijek će imati tih par mjeseci 2016. godine.

Rihanna - 2016. godine

Paparazzi su ih nekoliko puta snimili u izlasku, trebali su biti idući holivudski power-couple, ali jedno za drugo nisu bili. Barbadošanka je očito bila previše za Lea... Jedna od rijetkih za koju se  šuška da su njega napucale.

Camila Morrone - 2017. do 2022.

Atraktivna Argentinka (25) i Leo prekinuli su nedavno, a razlog prekida još uvijek se ne zna, potvrdio je njima blizak izvor za People. Glumac je s argentinsko - američkom manekenkom počeo izlaziti krajem prosinca 2017. godine, kada je ona imala 20 godina. Međutim, posljednjih tjedana obožavatelji su bili zabrinuti za njihovu vezu, a sada se uspostavilo i s razlogom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina