Obavijesti

Show

Komentari 3

'Kad me gađaju bobicama u glavu, zaista osjetim publiku'

'Kad me gađaju bobicama u glavu, zaista osjetim publiku'
4

Janko Popović Volarić i Nevio Marasović u 'Dnevnom boravku' 24sata TV-a pričali su o filmu 'Vis-a-Vis' koji su, kažu, snimili sasvim spontano i krajnje neplanirano

VIDEO

Išli smo na Vis da izvidimo nešto za jedan drugi film i na kraju je nastao 'Vis-a-Vis', objasnio je Janko Popović Volarić gostujući u emisiji Dnevni boravak na 24sata TV-u. Glumac je dodao da je film neobičan i sam po sebi i po načinu na koji su ga radili. Lijep je, kaže, i dobar film za pogledati koji su snimili s malim budžetom.

- 'Via-a-Vis' krenuli smo snimati s mišlju da ćemo vidjeti kud će nas odvesti, posve spontano. U troškovima snimanja sudjelovali smo svi zajedno - rekao je redatelj filma Nevio Marasović. Dodao je kako smatra da hrvatski film ide u sve boljem smjeru jer svake godine imamo sve više dobrih filmova i reputacija hrvatskog filma raste u inozemstvu, osobito u Europi. 

Marasović kaže da se kod snimanja filmova vodi osjećajima, ne gleda na to hoće li film biti komercijalno uspješan, to na kraju dođe ili ne. Janko i Nevio upoznali su se preko poslovnog jednog projekta i dok su radili na njemu dobili su ideju da snime 'Vis-a-Vis'. Tijekom snimanja imali su i nesuglasice, no uspjeli su se dogovoriti i svi su zadovoljni konačnim ishodom. 

- Nevio je jedne noći nazvao cijelu ekipu i rekao da trećinu filma treba snimiti ponovno. Nitko nije ništa rekao, svi smo samo pitali gdje i kad - kaže Janko. Voli li više raditi na televiziji, radiju ili filmu, Popović Volarić ne može razlučiti. Sve su to, kaže, stvari koje voli i svaka je posebna na svoj način.

- Publiku uvijek osjetim, u kojoj god formi radim. Doslovno sam je osjetio ljetos kad sam igrao predstavu pa su mi djeca bacala bobice u glavu - rekao je Janko. 

- Odlazak u Hollywood mora se dogoditi spontano. Ako te netko pozove, u redu. Ali otići i čekati da uspiješ, to je samoubojstvo karijere i duha - kaže Marasović čiji film se prikazuje samo u nezavisnim kinima, ne u multipleksima. I Janko i Nevio jako su zadovoljni zbog toga. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija