Obavijesti

Show

Komentari 0

Kad nas uz 'Striptease' Bang Bang svuče, ljeto bit će vruće!

Kad nas uz 'Striptease' Bang Bang svuče, ljeto bit će vruće!
9

Spot za ovaj singl snimljen je u prostoru SSI Katran, a kreirao ga je uhodani tim kojemu je ovo šesnaesti spot za Bang Bang - Ljubo Zdjelarević koji potpisuje režiju i montažu spota, a snimatelj je Raul Brzić

VIDEO

Bang Bang najavljuje pjesmu "Striptease", peti singl s nadolazećeg trećeg albuma koji će biti objavljen u rujnu 2023. “Striptease” je rokerski singl zabavnih stihova i žestokog ritma.

Singl je rezultat suradnje s Baby Dooksom, a ideja je nastala nakon slučajnog susreta tijekom ljeta.

- Baby Dooksa jako cijenim kao producenta, autora, repera i "bolesnog brata" i pratim njegov rad od njegovih samih početaka. Nakon prošlogodišnjeg ljetnog druženja bilo je jasno da ćemo ostvariti nekakav oblik suradnje. Naime, dok su se cure kupale, Dooks i ja smo proučavali popularnu aplikaciju za upoznavanje jer na otoku Prviću nema baš puno turista ni zabavnog sadržaja. Ideja mi se pojavila kroz zamišljanje kakvo bi to iskustvo bilo da sam, ne daj Bože, imao pristup takvim aplikacijama u svojim adolescentskim danima. Kasnije smo tu zezanciju uobličili u pjesmu, a Dooks je sve to još začinio i svojim potpisom - otkrio je Hrvoje.

Baby Dooks je u šali dobacio: "Oni sve izmišljaju. Dao sam im 300 eura za sudjelovanje u pjesmi. Treba mi malo medijskog prostora da se afirmiram na sceni"

Nakon što su nam 'prepisali 'Terapiju', zadnji singl koji je ostvario zapažen uspjeh prošle godine, ovu su nas odlučili zabaviti pjesmom “Striptease” i pružiti “razonodu uz diskreciju” kako nam otkrivaju u stihovima.

- Prošla je otprilike godina dana od našeg zadnjeg singla 'Terapija'. Ne mogu reći da smo cijelo to vrijeme radili na novom materijalu, bilo je dugih perioda kada uopće nismo imali inspiracije. Trudimo se ne biti bend koji objavljuje pjesme iza kojih ne stoji 100%, a sve samo da bi bili prisutni. Ne želimo da naša glazba postane rob današnjih trendova ili da "štancamo" singlove, a da se pritom ne zabavljamo i uživamo u tom procesu stvaranja. To ne znači da Bang Bang neće eksperimentirati s novim zvukom ili glazbenim žanrovima, uostalom i ova suradnja je veliki iskorak i svojevrsni eksperiment. Ovaj put nam je ideja bila da zvukom i slikom odamo počast glazbenoj eri 90' godina. Što se nas tiče, vrijeme je da devedesete postanu novi retro! - podijelila je s nama Lara.

Bang Bang nas osim svojim singlovima uvijek iznenadi i svojim spotovima. Spot za ovaj singl koji je snimljen u prostoru SSI Katran, kreirao je uhodani tim kojemu je ovo šesnaesti spot za Bang Bang - Ljubo Zdjelarević koji potpisuje režiju i montažu spota, a snimatelj je Raul Brzić. Za styling se pobrinula Ana Jurjević, a za šminku Tena Bašić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu