Obavijesti

Show

Komentari 32

Kad zatrudni, Meghan ne smije znati spol djeteta dok ne rodi...

Kad zatrudni, Meghan ne smije znati spol djeteta dok ne rodi...
28

Iako mnogi to nisu vjerovali, vojvotkinja Kate i princ William navodno ni za jedno dijete prije rođenja nisu znali spol, a sve je to dio kraljevske tradicije...

VIDEO

Iako je trudnoća mnogim žena jedan od najljepših perioda u životu, ako ikada odluči imati djecu vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) neće moći uživati u nekima od čari tog 'blaženog stanja'.

Izmislio je operaciju kako bi izbjegao Meghanino vjenčanje?
Izmislio je operaciju kako bi izbjegao Meghanino vjenčanje?

Zbog strogih kraljevskih pravila, kako ističe stručnjakinja za tradicije kraljevskih obitelji Victoria Arbiter, njima je običaj darivanja majke i djeteta prije poroda, koji je inače posebno popularan u SAD-u, nezamisliv. Meghan tako sigurno neće moći okupiti obitelj i prijateljice da s njima uz tortu i poklone proslavi trudnoću i skori dolazak djeteta. 

Royal visit to Dublin - Day Two

Proslava i darivanje

- S obzirom na to da je britanska kraljevska obitelj jedna od najbogatijih u Europi, takvo bi nešto bilo nezamislivo i prije svega neprilično. Jer ne postoji ništa što ne mogu i sami kupiti - kaže Arbiter, koja unatoč glasinama i medijskim natpisima sumnja i da je Pippa Middleton (34) svojoj sestri vojvotkinji Kate Middleton (36) organizirala zabavu darivanja uoči rođenja njihovog prvog djeteta princa Georgea (5).

BAFTA Film Awards 2018 - Arrivals - London


 
I premda darivanje djeteta u Velikoj Britaniji baš kao ni u ostatku Europe i nije neizostavan događaj, trudnicama diljem SAD-a znači mnogo i dio je tradicije. Zato prosječan Amerikanac za takvu proslavu darivanja djeteta prijatelja ili člana obitelji potroši između 150 i 750 funti (od 1.200 do 6.200 kuna).

A sigurno je i Meghan, koja je odrasla u Kaliforniji, prisustvovala brojnim takvim zabavama. Samo njezina najbolja prijateljica Jessica Mulroney (38) ima troje djece čijim je zabavama darivanja Meghan vjerojatno prisustvovala.

Polusestra vojvotkinje na rubu: Meghan je kriva ako otac umre
Polusestra vojvotkinje na rubu: Meghan je kriva ako otac umre

Još jedna Meghanina bliska prijateljica koja je imala takvu zabavu je tenisačica Serena Williams (36) koja je prošle godine rođenje kćerke Alexis proslavila glamuroznom zabavom s temom 50-ih godina, a tu je zabavu iako je bila pozvana vojvotkinja zbog obveza morala propustiti.

RAF centenary

No iako službena proslava nije dopuštena, Markle bi prema pravilima smjela prihvatiti darove od obitelji i najbližih prijatelja, ali bez slavlja. I premda se još ne zna jesu li pretpostavke da je Meghan već trudna točne, princ Harry je lani u intervjuu za BBC rekao kako su im djeca definitivno u planu u bližoj budućnosti. Kako bilo, kraljevski će par sigurno pronaći način da proslave prinovu u obitelji ako do toga dođe. 

Royal visit to Dublin - Day Two

Strogo ograničena putovanja

Iako se ni jednoj trudnici ne savjetuje putovanje avionom, kod kraljevske je obitelji to još više izraženo. Kate Middleton je putovanja u trudnoći morala svesti na minimum, a samo je jednom u tri trudnoće letjela avionom. Dok je bila trudna s trećim djetetom posjetila je Švedsku i Norvešku. Isto bi bilo i Meghan što ne bi bio takav problem da joj obitelj i gotovo svi prijatelji ne žive preko oceana, u SAD-u ili Kanadi. 

RAF centenary

Spol djeteta mora biti tajna

Iako mnogi to nisu vjerovali, vojvotkinja Kate i princ William navodno ni za jedno dijete prije rođenja nisu znali spol. A kamoli da bi nekome isti otkrili. Izvor blizak paru je za 'The Sun' još uoči Kateine prve trudnoće rekao kako oni s nestrpljenjem iščekuju dan poroda kad će sa sigurnošću znati jesu li postali roditelji dečka ili curice.

Meghan je trudna? Britanci su u ekstazi i počeli su se kladiti
Meghan je trudna? Britanci su u ekstazi i počeli su se kladiti

To je još jedna stvar koja bi trebala ostati tajna kako za javnost, tako i za same roditelje. 

PBI: Willam and Kate in St Marys

Medicinski tim koji brine o trudnici

Meghan bi, kao i Kate, u trudnoći i za vrijeme poroda uz sebe trebala imati čitav tim medicinskog osoblja koji bi pratio da trudnoća i porod prođu u najboljem redu. Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton je uz sebe tako za sve tri trudnoće imala 'tim iz snova'.  Njezinu su 'ekipu' činila ginekologa, tri primalje, tri anesteziologa, četiri kirurga u slučaju carskog reza, četiri pedijatra i laboratorijski tehničar. 

VIDI OVO: Ova neseksi kvaliteta vodi boljem seksualnom životu.

VIDI OVO! Ova četiri horoskopska znaka ludo će se zaljubiti ovog ljeta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu