Obavijesti

Show

Komentari 51

'Kada mi se plače, plakat ću, no nikada neću odjenuti crno'

'Kada mi se plače, plakat ću, no nikada neću odjenuti crno'
8

Šuput je s majkom 16 godina brinula za oca Borisa, koji je na Badnjak 2002. uslijed prometne nesreće doživio moždani udar. Svoju karijeru nije priželjkivala, a upravo je otac glavni 'krivac' što joj se ona i ostvarila

VIDEO

Nakon što je prije tri tjedna otac Maje Šuput (39), estradni menadžer Boris Šuput, preminuo nakon duge i teške bolesti, pjevačica je sada progovorila kako se nosi sa trenutnom situacijom.

-  Vrlo rijetko imam trenutke da se slomim, no kada se slomim, pošteno se isplačem. Ali radim show u javnosti, pred ljudima, dovoljno sam velika da odradim to sama sa sobom. Ni moj tata ne bi volio da sve krene u tugu i da pričamo o njemu u bilo kojem drugom kontekstu osim da je bio šarmantan, duhovit, zafrkant, sposoban i pozitivan čovjek - objašnjava pjevačica za magazin Studio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:07

Šuput je zajedno s majkom Danicom punih 16 godina brinula za oca Borisa, koji je na Badnjak 2002. uslijed prometne nesreće doživio moždani udar. Pjevačica nije rado davala komentare o njegovom zdravstvenom stanju.

- Svi koji poznaju mojeg tatu i mene govore da smo nas obje isti. On nije bio lik, kao ni ja, koji voli pričati o tuzi, plaču, depresiji. Mi smo ovi pozitivni likovi koji pričamo samo o dobrim stvarima, zato ja u posljednjih 16 godina nisam ni pričala o tome, jer moj tata nije želio da se o njemu priča kroz kontekst bolesti, nemoći, uvijek su tu bile samo dobre teme - rekla je Maja.

Dodala je da joj je otac bio predugo bolestan i da bez obzira što se u njenom slučaju, kako kaže, smrt nije dogodila zdravom čovjeku, na dan njegova odlaska nitko od obitelji nije bio 'spreman'. 

- Vrijeme drugačije ide kada vam se dogodi smrt bliske osobe. Nisam još baš potpuno svjesna što se dogodilo u tim situacijama čovjek si to može valjda priznati tek kada prođe neko vrijeme. Svatko od nas ima neki način kako da to lakše prebrodi, preboli taj prvi šok koji, kada se dogodi, zaista je ogroman - smatra pjevačica. 

Priznaje kako se cijela obitelj nosi korektno s tužnom vijesti jer su, kako objašnjava, uvjereni da je Boris napokon oslobođen bolnica, aparata, cjevčica, nemoći i svega što nitko na svijetu ne bi trebao proći.

-  On je sada napokon slobodan i ako tamo negdje postoji drugi svijet, a kada vam netko blizak umre, siguran si da postoji, vidiš svoje voljene da su ondje zdravi, puni života i sretni, kakvi su nekad bili. Eto, u takvom uvjerenju živimo - izjavila je Šuput. 

Maja Šuput nakon smrti oca: 'Sada imam dva anđela čuvara'
Maja Šuput nakon smrti oca: 'Sada imam dva anđela čuvara'

Nakon smrti oca i ozljede noge, Maja je dva tjedna provela kod kuće. Otkrila je da je njen otac znao da neće raditi ništa da bi poludio.

- Sto puta mi je rekao: 'Ne dao ti Bog da zbog mene otkažeš gažu, nemoj da ti padne na pamet takva glupost' - objasnila je Maja i dodala kako ju je upravo rad spasio od tužnih misli i briga. 

- Kada mi se plače, plakat ću, kada mi se bude smijalo, smijat ću se, jedino što više nikada u životu neću u životu odjenuti crno. Trenutno si nismo crna i ja u dobrom odnosu - iskreno je rekla pjevačica. 

Svoju glazbenu karijeru nikada nije priželjkivala, a upravo je otac Boris glavni 'krivac' što joj se ona i ostvarila.

- Tata je htio da budem pjevačica, a ja to nisam htjela, meni je to bilo grozno - izjavila je Maja, koja danas ipak itekako žari i pali domaću estradnu scenu. 

Otac Boris bio je ujedno i njezin menadžer na početku karijere, a bio je menadžer brojnih drugih estradnih zvijezda poput Miše Kovača (77), Zlatka Pejakovića (68), Danijela Popovića (63).

- Sada imam dva anđela koji me čuvaju i paze. Moj tata s nekog predivnog oblaka i moja ljubav kao najveća podrška u dobru i zlu, napisala je emotivnu poruku Maja uz prvu fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama nakon očeve smrti.

Nitko ih ne želi u svojoj blizini jer su toksični i nepredvidivi: Ovo su tri najzlobnija znaka zodijaka!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama