Show

Komentari 14

Isplivale tajne sa snimanja, prvi put prikazan okršaj Olivere i Brune: Poljubila si Tonija u usta

Isplivale tajne sa snimanja, prvi put prikazan okršaj Olivere i Brune: Poljubila si Tonija u usta

I onda je prekidala sve druge koji su pričali jer konstantno mora biti u centru pažnje. I onda smo isto u prilogu..., pokušala je nastaviti Bruna, no pjevačica joj nije dala da dođe do riječi i odmah ju je 'poklopila'

U showu 'A sad djevojke' je voditeljica Antonija Blaće (42) ugostila kandidatkinje 'Gospodina Savršenog', te popričala o njima o životima nakon realityja, ali i tajnama iza kulisa emisije.

POGLEDAJTE VIDEO:

U ovoj epizodi u goste joj dolaze folkerica Olivera Matijević te Bruna Matić, koje su ovaj tjedan napustile show. Sudeći prema kratkoj video najavi na službenom profilu emisije, gošće će se oštro sukobiti.

- Sad smo u prilogu vidjeli da se Olivera poljubila s Tonijem. U usta! - rekla je Bruna, a Olivera je zakolutala očima i prekinula je:

- Ma u nogu sam ga poljubila!

- I onda je prekidala sve druge koji su pričali jer konstantno mora biti u centru pažnje. I onda smo isto u prilogu... - pokušala je nastaviti Bruna, no pjevačica joj nije dala da dođe do riječi.

- Srce, varaš se, ja već jesam u centru pažnje odavno. U kojem ti nikad nećeš biti - poručila joj je.

Nije dugo trebalo da vjerni gledatelji napišu svoj stav o svađi djevojaka. 

- Bruna je top cura, baš joj svaka na mjestu. Totalno iskrena i realna. Super je što je ova Olivera ispala, prava lajavica, ništa drugo - napisala je jedna pratiteljica, a druga se složila: 

- Zašto bi itko htio pažnju kakvu ti imaš, Olivera?

Više detalja o ovoj svađi, ali i ostalim zakulisnim pričama iz showa, doznat ćemo večeras u novoj epizodi 'A sad djevojke'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S ENISOM BEŠLAGIĆEM: