Obavijesti

Show

Komentari 5

'Kako bih prihvatila neku ulogu moram spavati sa scenaristom'

'Kako bih prihvatila neku ulogu moram spavati sa scenaristom'
3

Ako moj suprug nešto napiše i želi da ja glumim, onda ću pristati, rekla je Gwyneth, koja je u braku s Bradom Falchukom. Projekt koji je prihvatila je Netflixov serijal 'Političar'

VIDEO

Oskarovka Gwyneth Paltrow (48) prije više od četiri godine rekla je kako je glumački svijet više ne zanima te je uzela pauzu, ali sada je prihvatila novu ulogu. Glumica je u razgovoru sa supermodelom Naomi Campbell (50) otkrila koji su uvjeti povratka glumi.

The 77th Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

- Morala bih se seksati sa scenaristom - rekla je Paltrow. Naime, njezin suprug, scenarist i producent Brad Falchuk (49) ju je angažirao u svom novom projektu.

- Uglavnom je to razlog. Ako moj suprug nešto napiše i želi da ja glumim, onda ću pristati - rekla je Gwyneth. Projekt koji je prihvatila je Netflixov serijal 'Političar'. 

Ryan Murphy Honored With A Star On The Hollywood Walk Of Fame

Vrhunac karijere dosegnula je krajem prošlog stoljeća kada je osvojila Oscara za ulogu u filmu 'Zaljubljeni Shakespeare'. No pravi uspjeh napravila je sa vlastitim brendom Goop. Osmislila je bizarne proizvode poput svijeće s mirisom vagine te vibratora oblikovanog prema partnerovom penisu. Zbog takvih proizvoda njezina firma sada vrijedi  milijuna kuna.

- Kada s 26 godina pogodite u sridu, a ujedno ste osoba koja uvijek teži nečemu boljem i zapravo ne volite toliko glumu, normalno je da počnete razmišljati što doista želite u životu. Nisam mislila da je gluma bezvrijedna, ali počela sam se pitati tko bih ja doista trebala biti  - rekla je Paltrow.

The Politician Premiere - New York

Kaže kako gluma s vremenom izgubi svoju privlačnost budući da ste stalno pod medijskim reflektorima. 

- Nije lako kada svaki vaš prekid dođe na naslovnice, a svakodnevno ste kritizirani zbog onoga što ste rekli ili odjenuli - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin