Show

Komentari 13

Kako će Bill i Melinda podijeliti 130 milijardi dolara po razvodu? Neće biti lako, ali ni jeftino...

Kako će Bill i Melinda podijeliti 130 milijardi dolara po razvodu? Neće biti lako, ali ni jeftino...

Moguće je da će, s obzirom na to da su se u prošlosti nazivali ravnopravnim partnerima, Gatesovi tražiti da sve što su stekli podijele po pola, pišu američki mediji

Osim novca na bankovnim računima, Gatesovi bi po pola mogli podijeliti njihovo imanje Xanadu 2.0 u Washingtonu vrijedno oko 150 milijuna dolara, privatni avion, kolekciju luksuznih automobila, kao i kuću u Del Maru u Kaliforniji koju su nedavno platili 43 milijuna dolara, piše Insider.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Zanimljivo je da je imanje Xanadu 2.0 u Washingtonu Gates 1988. kupio za 2 milijuna dolara, a danas vrijedi oko 150 milijuna. Kuća ima sedam spavaćih soba i veliku knjižnicu u kojoj Gates čuva rukopis Leonarda da Vincija 'Codex Leicester' iz 16. stoljeća, koji je Gates 1994. godine platio 30 milijuna dolara.

POGLEDAJTE VIDEO: 

No luksuzi imanja ne završavaju u knjižnici. U zasebnoj zgradi od gotovo 300 m2 nalazi se 18 metara dugačak bazen. Oko kuće  su postavljeni ekrani vrijedni 80 tisuća dolara na kojima se mogu pogledati slike i fotografije spremljene na uređajima čija je vrijednost 150 tisuća dolara. Gatesovi na tom imanju imaju i teretanu sa saunom, kao i salu za zabave od 200 četvornih metara u koju može stati od 150 do 200 uzvanika. 

REUTERS/PIXSELL

 

Najčitaniji članci