Show

Komentari 39

Kako je to moguće? Unatoč samoizolaciji Kate ipak dolazi na veliko finale Wimbledona

Kako je to moguće? Unatoč samoizolaciji Kate ipak dolazi na veliko finale Wimbledona

Mnogi su ostali iznenađeni ovime jer je ona završila u samoizolaciji prošlog petka  nakon što je bila u kontaktu sa zaraženom osobom upravo na Wimbledonu

Kate Middleton (39) prisustvovat će muškom i ženskom finalu Wimbledona ovog vikenda nakon što je izašla iz samoizolacije, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mnogi su ostali iznenađeni ovime jer je ona završila u samoizolaciji prošlog petka nakon što je bila u kontaktu sa zaraženom osobom upravo na Wimbledonu. 

Prema trenutnim smjernicama koje su na snazi u Velikoj Britaniji, vojvotkinja bi trebala biti u karanteni 10 dana nakon kontakta što sugerira da je kontakt sa zaraženom osobom u tom slučaju imala prošlog utorka, ako joj karantena završava danas, ili prošle srijede ako završava u subotu.

Kensingtonska palača rekla je da će Kateino razdoblje samoizolacije završiti do subote, no nisu naveli točan dan završetka karantene.

U proteklih tjedan dana nisu joj bile dopuštene posjete u domu, uključujući obitelj i prijatelje, te joj je izbjegavala kontakt s osobama s kojima živi.

 

Najčitaniji članci