Obavijesti

Show

Komentari 77

Kakva diva: Eltona Johna su zaštitari morali nositi u jahtu

Kakva diva: Eltona Johna su zaštitari morali nositi u jahtu
5

Popularni pjevač je na zasluženom odmoru sa suprugom i sinovima, prije nove američke turneje. Čeka ga desetak nastupa diljem Sjedinjenih Američkih Država...

VIDEO

Britanski pjevač Elton John (71) ljetuje na sjeveru Sardinije sa suprugom Davidom Furnishem (55) i sinovima, sedmogodišnjim Zacharyjem i petogodišnjim Elijahom.

Paparazzi su uhvatili Eltona i Davida kako uživaju u odmoru na talijanskoj obali, a posebno je upečatljiv trenutak u kojem zaštitari nose popularnog pjevača u gliser kako ne bi smočio noge. Za to vrijeme, njegov suprug je nosio torbe i jednog od sinova.

Elton John and David Furnish reaching the beach with kids

Fotografi su ih uhvatili dok su se vraćali s ručka iz skrivene sardinijske uvale. Elton je pokazao da je prava diva kad je naredio mišićavim zaštitarima da ga prenesu s obale na gliser.

Elton John gets on a boat, as he leaves restaurant with David Furnish and kids

Popularni pjevač je na, kako kaže, zasluženom odmoru prije nove američke turneje. Čeka ga desetak nastupa diljem Sjedinjenih Američkih Država.

Elton John gets on a boat, as he leaves restaurant with David Furnish and kids

To će mu možda biti jedna od zadnjih turneja s obzirom da je lošeg zdravstvenog stanja te je prošle godine završio u bolnici zbog teške bakterijske infekcije dok je bio na turneji u južnoj Americi.

Sir Elton, koji je na prvu turneju krenuo 1970. te je svojedobno nastupao u Caesars Palaceu u Las Vegasu, nedavno je priznao da je mogao umrijeti od spomenute infekcije da nije otišao 'pod nož'.

FILE PHOTO: Singer Elton John performs before announcing his final "Farewell Yellow Brick Road" tour in Manhattan

U ožujku prošle godine najavio je kako će 'u narednih pola godine donijeti konačnu odluku' u vezi odlazaka na turneje. Glazbena ikona kazala je kako želi više vremena provoditi s djecom.

- Doći će vrijeme kada ću poželjeti prestati odlazit na turneje. Ne prestati baviti se glazbom, već odlaziti na turneje. Sedamdeset nije šezdeset, niti pedeset. Želim više vremena provesti sa svojim dječacima - kazao je.

VIDI OVO: 10 stvari koje trebate znati o Oliveru.

VIDI OVO: 10 najbizarnijih činjenica o seksu ikad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin