Show

Komentari 1

Kamere je 'ulovile': Fox u autu izmjenjivala strasti s reperom...

Kamere je 'ulovile': Fox u autu izmjenjivala strasti s reperom...

Već se ranije šuškalo kako njih dvoje imaju nešto, no sada su konačno potvrdili nagađanja. A vrijeme ne gubi ni njezin bivši, kao da se natječu tko će koga brže preboljeti

I dok većina ljudi nakon prekida sebi uzme vremena da preboli bivšeg partnera, Megan Fox (34) nije jedna od njih. Glumica se tek razvela od Briana Austina Greena (46), no već ljubi drugog.

Kamere su je 'ulovile' dok izmjenjuje strasti s reperom Machine Gun Kellyjem (30). Golupčići su se prvo družili u kafiću u četvrti Sherman Oaks u Los Angelesu, a zatim su izašli držeći se za ruke. 

Nakon toga su se poljubili u reperovom autu, što nije moglo proći neopaženo s obzirom na to da su sjedili u kabrioletu. Fotografije možete pogledati ovdje.

Inače, već se ranije šuškalo kako njih dvoje imaju nešto, no sada su konačno potvrdili nagađanja. A vrijeme ne gubi ni njezin bivši, kao da se natječu tko će koga brže preboljeti.

Fotografi su nedavno 'ulovili' glumca u druženju s kontroverznom američkom starletom Courtney Stodden (25), koja se u haljini leopard uzorka pobrinula da njihov spoj u restoranu ne prođe nezapaženo. 

Green i Fox razvod su potvrdili prije mjesec dana, nakon deset godina braka. Zaključili su kako će i dalje kao obitelj ići zajedno na praznike, a Brian je Megan opisao kao najbolju prijateljicu u posljednjih 15 godina. 

- Uvijek ću je voljeti. I znam da će ona uvijek voljeti mene. Obitelj koju smo zajedno izgradili je zaista posebna - rekao je glumac, koji je s Fox u braku dobio trojicu sinova: Journey Rivera (3), Bodhija Ransoma (6) i Noaha Shannona (7).

Najčitaniji članci