Obavijesti

Show

Komentari 7

Kandidati se zbunili: Nisu znali tko je na novčanici od 100 kn...

Kandidati se zbunili: Nisu znali tko je na novčanici od 100 kn...
3

Voditeljica se za potrebe snimanja kviza kojeg vodi iz svoje kuće mora sama šminkati. Osim toga, sada je otkrila i mnoge odjevne kominacije. Sve to dijeli s gledateljima, dok se kandidati kviza i dalje muče s pitanjima

VIDEO

Voditeljica Antonija Blaće (40) mnogima je omiljeno televizijsko lice, a sada je imamo prilike gledati u novom zabavnom kvizu '10 pitanja'. Uvijek vrckava, ovo joj je zabavno iskustvo za vrijeme pandemije korona virusa, s obzirom na to da kviz vodi iz svoje kuće. 

Za snimanje se sada mora sama šminkati, a pokazala je kako se ponekad ne muči previše niti oko odijevanja. Gotovo svakodnevno sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama pokazuje kako izgleda njezin proces sređivanja, za što joj otprilike treba 45 minuta. 

Jučer je objavila fotografiju na kojoj ima crnu haljinu do koljena brenda Krie design, a ispod haljine crne traperice i tenisice. Pored fotografije je kratko napisala:

- Srećom se na ekranima stajling vidi samo do struka. Samo navučeš haljinu preko nog u čemu si došla raditi - našalila se, a njezini pratitelji u komentarima su joj pohvalili domišljatost. Pisali su joj i kako je baš gledaju ispred malih ekrana.

A u sinoćnjoj epizodi kviza Nikolina iz 12. sezone 'Ljubav je na selu' bila je u timu sa Slobodanom iz Dalja, Davor i Tina iz 'Superpara' pomagali su Sanji iz Rakitja dok je Renman, zagrebački reper i natjecatelj kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', pomagao Slavku s Malog Lošinja.

I ovoga puta nisu lako prolazili kroz pitanja. Natjecatelji su zapeli već na drugom pitanju. Nisu se mogli sjetiti hrvatskih velikana na novčanici od 100 kuna pa nisu nisu na prvu shvatili da je riječ o Mažuraniću. Tek nakon što su počeli repati pjesmu grupe Tram 11, 'Hrvatski velikani', shvatili su koji je točan odgovor. 

Muke im je stvaralo i pitanje o tome kako se još naziva školjka kunjka. To im je pitanje oduzelo najviše vremena. Na kraju kviza naša poznata skijašica Nika Fleiss otkrila je natjecateljima gdje je napravila svoje prve skijaške korake, a odgovor je bio na Bjelolasici.

Zaigrali su Hakija i Lidija, ona je tim navela na krivi odgovor
Zaigrali su Hakija i Lidija, ona je tim navela na krivi odgovor
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu