Obavijesti

Show

Komentari 5

Kandidati u 'Večeri za 5' opet daju samo desetke, Ivana ljuti navodni dogovor: 'Ovo nije fer'

Kandidati u 'Večeri za 5' opet daju samo desetke, Ivana ljuti navodni dogovor: 'Ovo nije fer'
9

Ekipa s Korčule otkrila je da su se dogovorili da bez obzira na to tko će pobijediti donirati nagradu lokalnim dobrotvornih organizacija. Međutim, Ivan je smatrao kako to ne smije biti razlog da daju samo desetke

VIDEO

U današnjoj epizodi 'Večere za 5 na selu' s otoka Korčule domaćin je bio ugostitelj Milivoj, koji je goste dočekao u mjestu Zavalatica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Božo 00:59

Milivoj obožava kuhati i dekorirati hranu tako da su ostali kandidati imali velika očekivanja, a on im je pripremio predjelo naziva Slana uživancija, glavno jelo Pašticada na Milivojev način i desert Slatka rapsodija.

Povrće u lisnatom tijestu dobilo je brojne pohvale, pašticada za glavno jelo također je odlično prošla, baš kao i štrudla od jabuka i smokava tako da je Milivoj zasluženo dobio najbolje ocjene i trenutačno dijeli prvo mjesto s Ines. 

Gosti su kod Milivoja stigli dobro raspoloženi, on ih je ponudio travaricom te likerima od mirte i pošipa, a sve je posluživala djevojka u nošnji, što je sve oduševilo. „Dosad nisam probao liker od pošipa i super je“, rekao je Nikša..

Ubrzo su počeli s predjelom - povrćem i sirom u lisnatom tijestu. „Bilo je odlično, preukusno“, rekla je Ines, a Nikša dodao kako je stvarno bilo super začinjeno i jako fino. Tako su mislili i ostali jer na tanjurima nije ostalo ništa. „Predjelo je top“, rekla je Ivana, a Ivan zaključio: „Skidam mu kapu, svaka čast!“

Nakon uspješnog predjela domaćin je iznio pašticadu. „Bila je super; sočna, špikovana s pancetom i šljivama, savršeno“, bio je zadovoljan Nikša, kao i Ines kojoj se svidio slatkast okus umaka dok Ivan nije pretjerano oduševljen pa je komentirao kako je pašticada bila - pristojna. 

Za desert je domaćin poslužio štrudlu od jabuka i smokava uz preljev od vanilije, a Nikši je desert bio savršen. „Obožavam smokve i jabuke i ne znam što mi je draže i još je onaj umak sve začinio“, rekla je Ines dok je Ivanu bilo bolje bez umaka. 

Poslije večere društvo se dodatno opustilo uz pjesmu, a potom je uslijedilo ocjenjivanje. Gosti su bili puni hvale za Milivojevu večeru, svi su dali desetke uz objašnjenje kako su sva jela bila jako ukusna i super, a domaćin ugodan. 

Ekipa s Korčule otkrila je da su se dogovorili da bez obzira na to tko će pobijediti donirati nagradu lokalnim dobrotvornih organizacija. Međutim, Ivan je smatrao kako to ne smije biti razlog da daju samo desetke.

- Dajmo ocjene kakve tko zaslužuje! - rekao je.

Korčulanin: Na isti dan napali su me morski psi, pao sam s devet metara i odrezao sam si prste
Korčulanin: Na isti dan napali su me morski psi, pao sam s  devet metara i odrezao sam si prste

Milivoj misli da svi muljaju s ocjenama, a hoće li sutra u završnici korčulanskog tjedna pasti sve maske - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti