Show

Komentari 4

Kanye moli Kim za oprost, sa svima je podijelio privatne fotografije: Bože, ujedini nas!

Kanye moli Kim za oprost, sa svima je podijelio privatne fotografije: Bože, ujedini nas!

Drama između bivšeg ljubavnog para se nastavlja. Dio reperovih pratitelja podržalo je ovaj pothvat, a drugi mu ipak govore kako su to privatne stvari koje ne treba rješavati na društvenim mrežama

Kanye West (44) i Kim Kardashian (41) zadnjih su tjedana svojim izjavama i djelima u centru pažnje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, drama, između nekadašnjeg ljubavnog para, ni danas ne jenjava. Kanye je naime na društvenoj mreži Instagram objavio kolaž obiteljskih fotografija nakon niza optužbi o majci njegove djece.

- Bože, ujedini ponovno našu obitelj - stoji u opisu ispod Kanyeove objave, a mnogi smatraju da na taj način Kanye moli Kim za oprost.

Dio njegovih pratitelja podržalo ga je, a drugi mu ipak govore kako su to privatne stvari koje ne treba rješavati na društvenim mrežama. 

U naslovnoj priči Voguea za ožujku, Kardashian - koja je fotografirana s četvero djece - optimistično govori o zajedničkom roditeljstvu usred razvoda koji je u tijeku.

- Možete biti povrijeđeni ili ljuti na svog bivšeg partnera, ali mislim da pred djecom uvijek treba reći 'Tvoj tata je najbolji' - bila je iskrena Kim.

Nadodala je i da se uvijek treba bazirati na dobrobit djece kroz što god osobno prolazili.

- Razvod je dovoljno težak za našu djecu, a Kanyeova opsesija s kontroliranjem i manipuliranjem cijele situacije utječe negativno na sve nas i samo nam zadaje još više boli - rekla je reality zvijezda.

Prisjetimo se, Kanye je nedavno optužio Kim kako mu je pokušala oteti kći Chicago na njezin rođendan tako što mu nije dala adresu zabave.

Najčitaniji članci