Obavijesti

Show

Komentari 25

Kanye: Ne da mi razvod. Oni su obitelj lažova i manipulatora; Kim: Pustite ga, bolestan je...

Kanye: Ne da mi razvod. Oni su obitelj lažova i manipulatora; Kim: Pustite ga, bolestan je...
4

OSAM GODINE SREĆE U braku više nema sklada. Kim i Kanye započeli su vezu 2012., nakon što su godinama bili prijatelji, a vjenčali su se 2014. Zajedno slove za jedan od najbogatijih parova u svijetu šoubiznisa

VIDEO

Pokušavam se razvesti od Kim otkad se susrela s Meekom Millom na summitu o reformi kaznenog pravosuđa, napisao je reper Kanye West na Twitteru.

Mislio je na susret Kim Kardashian i Milla u Los Angelesu u studenom 2018., a onda je sasuo paljbu po punici Kris Jenner, koju je nazvao “Kris Jong-un” po sjevernokorejskom diktatoru, i optužio je za rasistički odnos prema njemu.

POGLEDAJTE VIDEO: Kardashiani nekad i sad

Pokretanje videa...

02:28

Napisao je i da su Kim i Kris “pokušale dovesti dvojicu liječnika” koji su repera trebali hospitalizirati nakon suludoga govora koji je u svojoj predsjedničkoj kampanji održao u Južnoj Karolini. Nakon pola sata objave su naglo nestale.

 

Reper ima četvero djece s Kim i on joj je treći suprug, a prethodnim razvodima uvelike je kumovala i njezina majka, koja “menadžerira” sudbinama svih članova svoje obitelji i uspješno ih uništava, pa su je već prozvali monstrumom.

Kanye West Holds First Campaign Event in South Carolina

Već odavno se zna da je od kćeri Kim napravila tvornicu novca te nadgleda i njezin treći brak s Kanyeom Westom. Supruga Brucea je Kris toliko javno omalovažavala i ismijavala te na kraju i prevarila, pa je nakon razvoda promijenio spol. Kourtney Kardashian se teško borila da supruga Scotta Disicka makne od droge i alkohola, ali ih je Kris odvela u Las Vegas na rođendanski party i natjerala da s njom tulumare. Kći Khloé Kardashian patila je zbog razvoda od Lamara Odoma, a njezina majka prodavala je medijima detalje njihova razlaza. Također, najmlađu kćer Kylie natjerala je na niz estetskih operacija kako bi je plasirala u svijet modelinga.

Kim Kardashian se prvi put udala za glazbenog producenta Damona Thomasa 2000. godine, kad je imala 19. Drugi muž bio joj je Kris Humphries, NBA košarkaš, a u braku su bili 72 dana.

FILE PHOTO: 92nd Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills

Kim i Kanye započeli su vezu 2012., nakon što su godinama bili prijatelji, a vjenčali su se 24. svibnja 2014. Zajedno slove za jedan od najbogatijih parova u svijetu šoubiznisa - oko 1,3 milijarde dolara. Kim je poslije napisala niz objava u kojima je prvi put progovorila o zdravstvenom stanju svog supruga. 

- Mnogi od vas znaju da Kanye ima bipolarni poremećaj. Svi koji se bore s tim ili imaju blisku osobu koja se bori, znaju koliko je to nevjerojatno komplicirano i bolno. Nikad nisam javno govorila o tome kako to utječe na nas jer želim zaštiti našu djecu i Kanyeovo pravo na privatnost kad je riječ o njegovom zdravlju. Danas osjećam da moram komentirati jer postoji stigma i neshvaćanje mentalnih bolesti - rekla je Kim. 

Kim brani muža: 'Ima bipolarni poremećaj, sve je komplicirano'
Kim brani muža: 'Ima bipolarni poremećaj, sve je komplicirano'

Kim je branila svog supruga te rekla kako se njegove riječi ponekad mogu shvatiti na pogrešan način.

- On je briljantna, ali komplicirana osoba koja je pod pritiscima kao umjetnik i kao Afroamerikanac, koji je doživio bolan gubitak majke te se mora nositi s pritiskom i izolacijom koju povećava njegov bipolarni poremećaj. Oni koji su bliski s Kanyeom poznaju mu srce i razumiju njegove riječi, koje se ne podudaraju s njegovim namjerama - napisala je Kim, a zatim je zatražila suosjećanje i empatiju svojih fanova kako bi prošli kroz ovo teško razdoblje. 

Sve o skandalu u obitelji Kardashian pratite na portalu 24sata.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Kim je imala aferu, Kanye je za to saznao i sada traži razvod
NALAZILI SE U HOTELU

Kim je imala aferu, Kanye je za to saznao i sada traži razvod

Nakon što je prije nekoliko dana Kanye ispričao kako je Kim htjela pobaciti, kandidat za američkog predsjednika očito više ne želi biti u braku sa slavnom Kardashiankom jer je saznao i da ga je varala

Majka Kim Kardashian: Zgrnula bogatstvo na spletkama, živote djece kontrolira kao monstrum
USPON I PAD KLANA

Majka Kim Kardashian: Zgrnula bogatstvo na spletkama, živote djece kontrolira kao monstrum

Nakon što je 2007. pokrenula reality show 'Keeping Up With the Kardashians' proslavila je sve članove svoje obitelji. Istovremeno mediji su počeli pisati o njezinoj bešćutnosti čak i prema vlastitoj djeci i mužu
Kim brani muža: 'Ima bipolarni poremećaj, sve je komplicirano'
PRVI PUT PROGOVORILA

Kim brani muža: 'Ima bipolarni poremećaj, sve je komplicirano'

Oni koji su bliski s Kanyeom poznaju mu srce i razumiju njegove riječi, koje se ne podudaraju s njegovim namjerama, napisala je Kim, koja prvi put priča o mentalnom zdravlju supruga