Obavijesti

Show

Komentari 6

Kanye šokirao obožavatelje: Na misi kopao uši pa pojeo vosak?

Kanye šokirao obožavatelje: Na misi kopao uši pa pojeo vosak?
4

U raspravu se uključio čak i jedan od najuglednijih časopisa, Rolling Stone, koji je u opširnom članku objasnio da Kanye ne jede ušni vosak

Američki reper Kanye West (42) nedavno je osnovao svoju crkvu u Wattsu u Kaliforniji kako bi održavao 'mise' za svoje prijatelje i obožavatelje. Njegovim religioznim okupljanjima na početku su nazočili samo članovi obitelji Kardashian, ali onda su se počeli pojavljivati i njihovi prijatelji te poznate zvijezde poput Brada Pitta (55). 

Za vrijeme jednog od koncerata s religijskim elementima, obožavatelji su uhvatili Westa kako kopa uho, a zatim istu ruku stavlja u usta. 

- Ma je li on to jede vosak iz ušiju? - komentirali su obožavatelji, dok su drugi branili poznatog repera te napisali kako izgleda da je West izvadio žvaku iz usta.

POGLEDAJTE VIDEO:

U raspravu se uključio čak i jedan od najuglednijih časopisa, Rolling Stone, koji je u opširnom članku objasnio da Kanye ne jede ušni vosak argumentirajući da nije gurao prste u uši, već se samo dodirivao po uški te da je napravio pokret kao da nešto skida s jezika i odbacuje, a prema njima 'ušni vosak je ljepljiv i ne može ga se odbaciti s prstiju'.