Show

Komentari 4

Novi dečko Kim Kardashian u strahu unajmio zaštitare, Kanye mu poručio da će ga prebiti

Novi dečko Kim Kardashian u strahu unajmio zaštitare, Kanye mu poručio da će ga prebiti

U pjesmi 'Eazy' Kanye je zaprijetio novom dečku njegove bivše supruge. Ogorčeno repa i o svojoj djeci koju rijetko viđa, ali i o razvodu s Kim, a spominje i novu djevojku Juliju

Kanye West (44) je u suradnji s reperom The Gameom objavio pjesmu 'Eazy' u kojoj spominje Petea Davidsona (28), novog dečka svoje bivše supruge Kim Kardashian (41). Davidson je njegove stihove navodno shvatio kao prijetnju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako navode strani mediji, Davidson je zaposlio zaštitare nakon što je u pjesmi West zaprijetio da će ga 'pretući'.

- Bog me spasio iz prometne nesreće samo da bih mogao pretući Petea Davidsona - repao je West dok se u pjesmi može čuti ženski glas koji upita: 'Koga?'.

 

Taj glas navodno pripada reperovoj novoj djevojci, Juliji Fox (31). U stihu se West referirao na automobilsku nesreću u kojoj je skoro poginuo 2002. godine.

- Pete nije toliko zabrinut zbog Kanyea, ali ga brine njegova ogromna skupina obožavatelja. Njegovi vjerni obožavatelji slušaju te pjesme i mogu zbog njih reagirati. Zato Pete sada ima zaštitare - rekao je izvor blizak zvijezdi za Radar Online.

Davidson i Kim postali su sve bliži tijekom njezinog razvoda od Westa. Zbog toga Davidson ne želi riskirati da mu se nešto dogodi zbog riječi pjesme.

- Kad god on i Kim izađu, koriste njezino osiguranje. Sada su Peteu potrebni njegovi vlastiti zaštitari svaki puta kada izađe sam van. On je i dalje Pete, ali sada Pete dolazi 'u paketu' sa zaštitarom od 185 centimetara i 100 kilograma - dodao je izvor.

Ovo je za komičara potpuno novo iskustvo jer nikada, prije Kardashianke, uz sebe nije morao imati toliku količinu zaštite.

- Donedavno Pete uz sebe nije imao nikakve zaštitare kada je izlazio, čak ni kada je bio zaručen za Arianu Grande. Ipak, veza s Kim Kardashian je potpuno nova razina slave. Pete je sada megazvijezda, a to dolazi sa svojom cijenom. Koliko god on htio biti 'normalan' i i dalje se družiti s prijateljima vani, realnost njegove situacije se drastično promijenila - objasnio je izvor.

Davidson je odlučio zaposliti zaštitare nakon što je West tvrdio da ga Kardashiankini zaštitari nisu htjeli pustiti da vidi djecu samo zato što je Davidson bio kod nje. Kim je kasnije opovrgnula te tvrdnje i nazvala ih lažnima.

Kim je od Kanyea zatražila razvod zbog njegovog 'nepodnošljivog' i skandaloznog ponašanja, a u zadnje vrijeme se čini da je to isto ponašanje ponovno eskaliralo. Naime, prije nekoliko dana je napao Kim zato što mu nije htjela reći adresu rođendanske proslave njihove kći Chicago (4).

Ipak, uspio je otkriti adresu zabave na kojoj se pojavio. Kim je na to rekla da su se krivo razumjeli jer je mislila da će Chicago imati dvije proslave. Jednu koju organizira ona, a drugu Kanye.

Najčitaniji članci