Show

Komentari 20

Kaos u Šri Lanki: Pobjednica u bolnici s ozljedama glave, bivša misica grubo joj otela krunu

Kaos u Šri Lanki: Pobjednica u bolnici s ozljedama glave, bivša misica grubo joj otela krunu

Organizatori su se ispričali pobjednici i vratili joj titulu jer su utvrdili kako se od supruga rastala, ne i razvela. Zgroženi su reakcijom pobjednicom izbora iz 2019. godine i pokrenuli su istragu

Izbor ljepote u Šri Lanki ove godine bio je poprilično bizaran. Pobjednicom je proglašena Pushpika De Silva i ona je tako postala 'Gospođa Šri Lanke'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Samo nekoliko trenutaka kasnije na pozornici se pojavila pobjednica izbora 2019. Na mikrofon je rekla kako Pushpika ne može biti pobjednica jer je razvedena, što znači da je prekršila pravila izbora. 

Bivša kraljica ljepote Caroline Jurie otišla do Pushpike i skinula joj krunu s glave i stavila je na glavu druge natjecateljice. De Silvu je to naljutilo pa se okrenula i otišla s pozornice.

Idućeg dana objavljeno je da je Pushpika u završila u bolnici. Tvrdila je da ima ozljede glave, a patila je i od teške depresije nakon tog događaja. Organizatori su joj se ispričali i vratili titulu jer su utvrdili kako se od supruga rastala, ne i razvela.

- Razočarani smo. Sramotno je kako se Caroline Jurie ponijela na pozornici. Mi smo već pokrenuli istragu, izjavio je direktor izbora 'Gospođa Šri Lanke' Chandimal Jayasinghe.

Najčitaniji članci