Show

Komentari 6

Ponovno Miss nakon 10 godina: Pobjednica izbora na Šri Lanci istu titulu već je osvojila 2011.

Ponovno Miss nakon 10 godina: Pobjednica izbora na Šri Lanci istu titulu već je osvojila 2011.

Pushpika je svoju prvu titulu primila puno mirnije nego ovu deset godina kasnije. Na tadašnjem izboru, najveći problem prilikom stavljanja krune bila je njezina visina

Nakon dramatičnog proglašenja pobjednice izbora ljepote u Šri Lanki, Pushpika De Silva (31) završila je u bolnici zbog ozljeda glave i teške depresije.

Organizatori natjecanja kasnije su joj se ispričali i vratili titulu 'Gospođe Šri Lanke', jer su, kako tvrde, saznali da se De Silva od supruga samo rastala, a ne i razvela što se protivi pravilima izbora. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovo nije prvi put da ova ljepotica osvaja izbor za 'Gospođu Šri Lanke'. Istu titulu odnijela je i prije točno deset godina, kada je 2011. sa samo 21 godinom proglašena pobjednicom. 

Pushpika je svoju prvu titulu primila puno mirnije nego ovu deset godina kasnije. Na tadašnjem izboru, najveći problem prilikom stavljanja krune bila je njezina visina, stoga je pobjednica iz 2010. Fallon Ranasinghe pričekala da De Silva čučne kako bi joj mogla staviti krunu na glavu. 

Podsjetimo, bizaran izbor ljepote u Šri Lanki ove godine zaprepastio je javnost. 

Pobjednicom je proglašena Pushpika De Silva no, samo nekoliko trenutaka kasnije na pozornici se pojavila pobjednica izbora 2019. godine i na mikrofon rekla kako De Silva ne može biti pobjednica jer je razvedena, što znači da je prekršila pravila izbora. 

I onda je krenula prava drama. Nakon te izjave, bivša kraljica ljepote Caroline Jurie, otišla je do novoizabrane misice i skinula joj krunu s glave pa ju stavila na glavu prve pratilje. 

Skidanje krune s glave pobjednice nije izgledao ni malo ugodno, a i trajalo je neko vrijeme. Idući dan u svim medijima pisalo je kako je De Silva završila u bolnici s ozljedama glave. 

Poslije izbora otkrili su da se rastala, a ne razvela pa su joj organizatori vratili titulu i odmah pokrenuli istragu o bivšoj kraljici Caroline Jurie. 

- Razočarani smo. Sramotno je kako se Caroline Jurie ponijela na pozornici. Mi smo već pokrenuli istragu - izjavio je direktor izbora 'Gospođa Šri Lanke' Chandimal Jayasinghe.

Najčitaniji članci