Show

Komentari 2

Kardashian je prošla pravosudni ispit iz četvrtog pokušaja: 'Svi su mi govorili da je nemoguće'

Kardashian je prošla pravosudni ispit iz četvrtog pokušaja: 'Svi su mi govorili da je nemoguće'

Kardashianka se na Instagramu pohvalila da je nakon tri neuspjela pokušaja u dvije godine napokon prošla mali pravosudni ispit. Međutim, puno je učila i sada je sve bliže ostvarenju svojih ciljeva

Reality zvijezda Kim Kardashian (41) napokon je prošla prvi dio pravosudnog ispita, i to nakon dvije godine bezuspješnih pokušaja. Svoju sretnu vijest odmah je podijelila na Instagramu, a otkrila je i tko joj je najveća motivacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Položila sam mali pravosudni ispit! - napisala je ispod niza fotki na kojim pozira u elegantnom plavom izdanju. 

- Pala sam ovaj ispit 3 puta u 2 godine, ali svaki put sam se vraćala, učila više i pokušavala sve dok nisam uspjela! - dodala je Kim te otkrila kako je u to vrijeme imala i koronavirus.

Priznala je i kako se susrela sa mnogo predrasuda koji nisu utjecali na njezine ciljeve.

- Vrhunski odvjetnici su mi govorili da je ovo skoro nemoguće putovanje, ali to je bila moja jedina opcija i osjećam se tako dobro biti ovdje, na putu prema ostvarenju svojih ciljeva - napisala je.

No, bilo je i onih koji su je do samog kraja bodrili i pomagali joj kako bi uspjela ostvariti cilj, primjerice bivši savjetnik nekadašnjeg američkog predsjednika Baracka Obame (60), Van Jones (53) koji ju je, kako kaže i nagovorio da krene studirati pravo.

Emotivna Kim prisjetila se i pokojnog oca Roberta, koji je također bio odvjetnik

- Znam da bi moj tata bio ponosan i šokiran kada bi vidio da sam odabrala ovaj put, no znam da bi bio i najbolji partner za učenje -  izjavila je Kardashian te nadodala kako su joj mnogi rekli da je često ismijavao ljude koji nisu prošli otprve kao on, ali kako ipak zna da bi bio njezin najveći navijač.

Najčitaniji članci