Obavijesti

Show

Komentari 1

Kardashianka na Grammyjima potaknula glasna šuškanja da je trudna: 'Kao da vidim trbuščić!'

Kardashianka na Grammyjima potaknula glasna šuškanja da je trudna: 'Kao da vidim trbuščić!'

Reality zvijezda je u traileru za 'The Kardashians on Hulu' otkrila da želi dijete s glazbenikom, a od tada njeni obožavatelji pomno prate i očekuju kada će Kourtney objaviti sretnu vijest

Kourtney Kardashian (42) prošetala je crvenim tepihom na dodjeli Grammyja sa zaručnikom Travisom Barkerom (46), a njeni obožavatelji su uvjereni da je Kardashianka trudna jer joj se u uskom kombinezonu isticao trbuh.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Njena pojava na ovogodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada potaknula je nagađanja pa su joj mnogi počeli čestitati na trudnoći dok su drugi ipak oprezniji i čekaju službenu potvrdu.

- Je li Kourtney trudna? Mislim da vidim izbočinu - napisao je jedan od korisnika Twittera.

Unatoč tome, neki obožavatelji nisu bili oduševljeni takvim komentarima pa smatraju da je njen trbuh normalan i da ne može uvijek biti potpuno ravan.

Bubnjar lovio Kardashianku za guzu na crvenom tepihu Oscara
Bubnjar lovio Kardashianku za guzu na crvenom tepihu Oscara

- Ljudi se svakih nekoliko mjeseci pitaju je li Kourtney Kardashian trudna zbog njezinih slika gdje joj trbuh izgleda kao normalan trbuh svake osobe i onda se pitaju zašto postoje poremećaji u prehrani. Primite se svoga posla - poručila je jedna od korisnica.

Reality zvijezda je u traileru za 'The Kardashians on Hulu' otkrila da želi dijete s glazbenikom, a od tada njeni obožavatelji pomno prate i očekuju kada će objaviti sretnu vijest.