Obavijesti

Show

Komentari 11

Kardashianke se igraju i ljube s majmunima: 'Neodgovorne su'

Kardashianke se igraju i ljube s majmunima: 'Neodgovorne su'
18

Većina majmunčića, koji su postali kućni ljubimci, oteta je od njihovih majki koje su ubijene radi toga, a u Kaliforniji je ilegalno držati majmune kao ljubimce

VIDEO

Bok, mali prijatelju, napisala je reality zvijezda Kourtney Kardashian (39) pokraj videa majmunčića. Naime, Kourtney i njezina mlađa sestra Kim (37) pohvalile su se kako se igraju s marmoset patuljastim majmunima kod svoje bake Mary Jo (83). 

- Ližu me dok nosim ovaj oskudni bijeli bikini - istaknula je Kim. Ona i sestra su objavile nekoliko fotografija životinja na ramenima, kako ih ljube te na tlu, a prema pisanju američkih medija to su kućni ljubimci njihove bake. Fanovi su napali Kardashianke zbog majmuna dok je portal Babe.net izvijestio kako je ilegalno posjedovati te životinje kao kućne ljubimce. 

- Neodgovorno je i neprimjereno da zvijezde promoviraju ovakvo zlostavljanje. Trebale bi provoditi više vremena na očuvanju ugroženih staništa ovih životinja umjesto da rade 'slatke' fotografije ili video za Instagram - ispričao je profesor Erin Vogel za britanski Daily Mail. Dodao je kako je većina majmunčića, koji su postali kućni ljubimci, oteta od njihovih majki koje su ubijene radi toga. 

- Marmoseti bi trebali skakati s drveta na drvo, igrati se s jedni s drugima i odrastati u svojoj velikoj, čvrsto povezanoj zajednici - rekla je direktorica udruge za zaštitu životinja PETA-e Brittany Peet. Kaže kako obitelji ne bi trebale imati nikakvog kontakta sa izlagačima koji organiziraju razne događaje sa divljim životinjama i tjeraju ih na vratolomije. 

Inače, patuljasti marmoseti su najmanji majmuni na svijetu i mogu narasti do 16 cm te doseći težinu od 140 grama. Ubrajaju se među ugrožene vrste životinja. 

VIDI OVO: Najemotivnije obiteljske slike naših nogometaša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...