Show

Komentari 75

Karleuša ga je iskopirala? Cigi: 'Uhvatio sam k*ju u krađi...'

Karleuša ga je iskopirala? Cigi: 'Uhvatio sam k*ju u krađi...'

Riječ je o plavoj dolčeviti koju je stilist nosio 7. siječnja ove godine, dok ju je cajka odjenula 29. siječnja. Srpska pjevačica mu zasad nije odgovorila na prozivke...

Stilist i društveni kroničar, Neven Ciganović (47), još jednom se okomio na srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu (41). Ovaj put ju je optužio da ga kopira, i to zbog plave dolčevite.

Riječ je o odjevnom predmetu koji je Cigi nosio 7. siječnja ove godine, dok ga je folk pjevačica odjenula 29. siječnja.

To naravno nije promaklo modnom stručnjaku pa je prozvao Jelenu na društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Wtf, ulovio sam k*uju, ukrala je moj izgled - napisao je Neven na Instagramu te je tagirao Karleušu kako bi mogla vidjeti objavu, no ona mu zasad nije ništa odgovorila.

Inače, ovo nije prvi put da Cigi proziva srpsku pjevačicu. Nedavno je izjavio kako je kopirala Maju Šuput Tatarinov (40).

- Sjećate se ove kineske kiklje što ju je Šuput nosila u listopadu prošle godine? Jučer je istu tu isfurala samoprozvana 'La Diva' - Jelena Karleuša JK, koju kako tvrdi kopiraju Kardashianka i Beyonce, započeo je stilist objavu na društvenoj mreži.

Stilist je objavio fotografiju pjevačica i pokazao kako nose identične šljokave mini haljine. Gospođa Šuput Tatarinov je prva odjenula srebrenu kreaciju sredinom listopada na jednom eventu gdje se promovirala jedna marka automobila dok je Karleuša spornu haljinu imala na snimanju glazbenog showa 'Zvezde Granda' u kojem je jedna od članica žirija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci