Obavijesti

Show

Komentari 62

Karleušin brat i teta svjedočili protiv Duška: 'Pljunuo ju je, pa udario po licu. Ima posjekotinu'

Karleušin brat i teta svjedočili protiv Duška: 'Pljunuo ju je, pa udario po licu. Ima posjekotinu'
9

Mirna proslava pravoslavnog Božića u obiteljskoj vili Jelene Karleuše i Duška Tošića u beogradskom Dedinju pretvorila se u pravu dramu. Jelenina rodbina svjedočila je Duškovom napadu na pjevačicu

VIDEO

Jučer je srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) prijavila svog supruga, nogometaša Duška Tošića (36), za obiteljsko nasilje. Duška su zatim priveli u policijsku postaju, gdje je dao izjavu i dobio zabranu prilaska od 48 sati, piše Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Karleuša prozvala sve koju jedu meso: 'Naručitelji ste ubojstva! Ruke su vam krvave, znajte to' 01:01

Jelena je jučer u jutarnjim satima prvo posjetila Novo bežanijsko groblje, gdje je sahranjena njezina majka Divna. Nakon toga je otišla u vilu obitelji Karleuša - Tošić u beogradskom kvartu Dedinje. 

U posjet je stigla Duškova i Jelenina obitelj kako bi svi zajedno proslavili pravoslavni Božić. Kako piše Kurir, okidač koji je doveo do svađe para još nije poznat, no zna se da je pjevačica oko 12:20 sati pozvala policiju i prijavila da ju je suprug udario.

U njihov je dom uskoro došla policija i zaključila da je Tošić prvo na nju pljunuo pa ju ošamario, a pjevačici je od udarca ostala vidljiva posjekotina na licu. Tako su događaj opisali i svjedoci, Karleušin brat Marko i njezina teta Danijela.

Beograd: Održana komemoracija Marini Tucaković

Kako pišu srpski mediji, Karleuša je odbila liječničku pomoć, te nije htjela podnijeti prijavu protiv Tošića. Slična situacija odvila se i prošle godine. Tada je pjevačica navodno izjavila da ju Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku. On je sve negirao i tvrdio da su se svađali zbog nesuglasica u braku.

Ni ovoga puta pjevačica nije htjela dati izjavu policiji. Ipak, oni su uvidjeli ozbiljnost situacije i inzistirali su da supružnici dođu u policijsku postaju Savski venac kako bi dali izjave, no Karleuša je to navodno kroz suze neprestano odbijala.

Dežurni zamjenik tužitelja na kraju je naredio da se obavi razgovor s Tošićem i svjedocima koji su svjedočili napadu. U policijsku je stanicu prvo došao Tošićev odvjetnik Nebojša Perović koji je rekao da nije bilo nasilja.

- Nije bilo nikakvog nasilja, ne postoje elementi nikakvog nasilja. Svi koji ga poznaju znaju da je on obiteljski čovjek i ugledni sportaš - rekao je Perović.

Na pitanje je li Tošić pjevačicu udario odgovorio je da je 'dovoljno rekao' i da nema što drugo komentirati.

Nakon odvjetnika, u policijsku je postaju došao i prvi svjedok, Karleušin brat Marko koji je svjedočio događaju, a nakon njega i njezina tetka Danijela.

Tošić je u policiju došao nakon njih, a izjavio je da je zbog prijave za nasilje u šoku.

- Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino je istina da smo se raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen suprug i otac. Najteže mi pada to što sam, umjesto sa djecom i da kod kuće provodim praznik, u policijskoj postaji zbog prijave supruge. Ja sam šokiran zbog optužbi, ne mogu to shvatiti - rekao je Tošić na ispitivanju.

Turbulentni brak Karleuše i Duška: Šuškalo se o prevarama i svađama, a sada i o nasilju
Turbulentni brak Karleuše i Duška: Šuškalo se o prevarama i svađama, a sada i o nasilju

I na njegovom su saslušanju prisustvovali odvjetnici Nebojša Perović i Nikola Premović. Nakon saslušanja, Tošiću je izrečena hitna mjera zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom u trajanju od 48 sati. U tom će vremenu tužitelji odlučiti postoji li potreba za produljenjem zabrane prilaska.

Naime, tužiteljstvo je zatražilo da policija dostavi detaljan izvještaj, sa svim izjavama, a Karleuši su savjetovali da obavi liječnički pregled te da im se, uz izvještaj policije, dostavi i izvještaj liječnika. Nakon toga će odlučiti o daljnjim postupcima.

Tošić se nakon optužbi nije oglasio, a o tome nije govorila niti pjevačica, što je mnoge iznenadilo. Naime, Karleuša je poznata po tome da 'bez dlake na jeziku' priča o svemu na društvenim mrežama, što ovoga puta nije bio slučaj.

POGLEDAJTE VIDEO S DETALJIMA POTRAGE U BEOGRADU: 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin