Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Karmela ima novi posao: Vodi emisiju na studentskom radiju

Voditeljica je godinama ustajala u četiri ujutro te radila i više od deset sati dnevno, a onda joj je, kako je izjavila, organizam rekao 'dosta' pa je napravila životnu prekretnicu i odlučila se više posvetiti sebi

Foto: Pixsell/Privatni album
8 komentara

Karmela Vukov Colić (50) nakon iznenadnog odlaska s HRT-a u studenom prošle godine ima novi posao s kojim je, kako se čini po fotografiji koju je podijelila na društvenoj mreži, zadovoljna.

Foto: Schreeenshot/youtoube/GoFoundMe

Voditeljica je godinama ustajala u četiri ujutro te radila i više od deset sati dnevno, a onda joj je, kako je izjavila, organizam rekao 'dosta' pa je napravila životnu prekretnicu i odlučila se više posvetiti sebi.

ODLAZI S HRT-A? Ćosićevim stopama: Karmela pokreće vlastiti privatan obrt

Naime, na Studentskom radiju UNIOS odradila je prvo gostovanje i to s Milom Mrvaljem, osnivačem humanitarne udruge 'Fajter' koja pomaže beskućnicima. Na web stranici radija piše da Karmela uređuje i vodi tu emisiju.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Voditeljica posljednjih mjeseci sve više vremena posvećivala je radionicama koje organizira zahvaljujući svom popularnom blogu 'Ciao Karmela' u kojem je uspješno spojila dvije strasti - putovanja i kuhanje.

Početkom prosinca 2018. Karmela je napokon otkrila priču koja se krije iza odlaska s HRT-a. 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

- Nisam imala namjeru otići s HTV-a. Da se razumijemo - ja volim svoj posao. S radošću ustajem, vodim jutarnje programe na radiju i televiziji. No, zadnjih se mjeseci stres počeo odražavati na zdravlje pa sam morala nešto promijeniti - krenula je priču Vukov Colić te nadodala kako je prijedlog o tome da bude vanjski suradnik prvo iznijela glavnom ravnatelju HRT-a, Kazimiru Bačiću (57) i ravnatelju RJ Poslovanje, Mislavu Stipiću (48).  

'ORGANIZAM KAŽE DOSTA' Karmela: Otišla sam s HRT-a zbog zdravlja, nije bila namjera

Nakon što je iznenadila odlaskom s televizije otputovala je ‘preko bare’. Najprije se pohvalila s razglednicom iz Floride, a onda je obožavatelje 'počastila' fotografijom iz Disneylanda.

 Pratite nas na našem Instagram profilu!  

VARAJU I TO DOBRO SKRIVAJU: Ovi horoskopski znakovi su najveće varalice, ne poznaju vjernost u vezi

Naši partneri pišu
Message