Show

Komentari 16

Katarina Baban pokazala kako joj danas stoji bikini koji je star 13 godina: 'Pao sam na koljena'

Katarina Baban pokazala kako joj danas stoji bikini koji je star 13 godina: 'Pao sam na koljena'

Bikini kojeg je nosila tad, a još uvijek može i danas, ima crno-bijele prugice, a on joj odlično ističe zanosnu figuru. U njemu je teško ne primijetiti vitke noge i ravan trbuh

Glumica i modna dizajnerica Katarina Baban (34) uživa u Tribunju na godišnjem odmoru, a svojim pratiteljima pokazala je kako joj i dalje savršeno stoji kupaći kostim star 13 godina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kupaći star 13 godina i bome valja jednako kao i prvi dan. 13! - napisala je Katarina uz fotografiju.

Bikini kojeg je nosila tad, a još uvijek može i danas, ima crno-bijele prugice, a on joj odlično ističe zanosnu figuru. U njemu je teško ne primijetiti vitke noge i ravan trbuh.

Fotografija se svidjela mnogima, a lajkalo ju je nešto više od 4.200 ljudi. U komentarima je dobila pregršt pohvala.

- Savršena ljepotica; Super kostim, a bome i ti. I ti ovdje izgledaš kao da si 13 godina mlađa; Ljepotica; Na koljena pao sam..Kao pjesma stao sam! - pisali su u komentarima. 

Inače, Katarina već godinama balansira između dva umjetnička poziva - glumačkog i dizajnerskog. U jednom i drugom poslu, kaže, važne su joj iste stvari.

- Uvijek se trudim i u jednom i u drugom poslu dati sve od sebe, i dosta znam biti picajzla, odnosno perfekcionist bi se reklo, i dok se sitnice ne riješe dosta će me smetati i u jednom poslu i drugom - ispričala je svojedobno za InMagazin.

Najčitaniji članci