Kate je trudna s blizancima, a William se boji za njen život... | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 27

'Kate je trudna s blizancima, a William se boji za njen život...'

'Kate je trudna s blizancima, a William se boji za njen život...'
4

U sve tri trudnoće vojvotkinja je imala problema s trudničkom hiperemezom. Posljedica toga su jake mučnine zbog kojih je William zabrinut...

VIDEO

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (38) i princ William (37) imaju troje djece - princezu Charlotte (4), princa Georgea (6) i najmlađeg princa Louisa (1), a prema pisanju britanskih medija, njihova će se obitelj uskoro proširiti. Tabloid Globe tvrdi kako je Kate trudna s blizancima zbog čega je William jako zabrinut. 

- Kada su saznali da je trudna, odmah su rekli kraljici, odnosno, ona je i jedina kojoj su rekli. Nakon što su na ultrazvuku vidjeli dva otkucaja srca, William je pretrnuo od straha - navodno tvrdi izvor kraljevske obitelji te dodao kako je William zastrašen da će zbog trudnoće izgubiti suprugu. 

- Kate je imala više problema s trudnoćama nego što su to otkrivali u medijima. Njezin je tlak jako porastao i postao iznimno opasan tjednima prije porođaja. Bilo joj je naređeno da leži u krevetu i ne pomiče se kako bi spasila živote svoje djece - dodaje izvor. 

U sve tri trudnoće vojvotkinja je imala problema s trudničkom hiperemezom. Posljedica toga su jake mučnine zbog kojih je William zabrinut. 

Princ se ne boji korone: George i Charlotte redovito idu u školu
Princ se ne boji korone: George i Charlotte redovito idu u školu

Kate je nedavno u 40-minutnom razgovoru za podcast 'Sretna majka, sretno dijete' koji ide već petu sezonu, rekla u povjerenju da se 'cijelo vrijeme' brinula hoće li biti dobra majka, dodajući da 'majke koje kažu da se ne brinu zbog toga, zapravo lažu'.

Trooping The Colour

- Dovoditi u pitanje vlastite odluke, vlastito mišljenje i sve te stvari, to počinje čim dobiješ dijete - rekla je i dodala 'potpuno sam podcijenila utjecaj i promjenu koju je to unijelo u naš život'.

Po Kateinim riječima, za sposobnost da doista uživa u vremenu koje provodi s bližnjima može zahvaliti svojoj predivnoj baki.

Procurila fotka Kate Middleton iz mladosti: Šokirala grimasom
Procurila fotka Kate Middleton iz mladosti: Šokirala grimasom

- Posvećivala nam puno vremena, igrala se s nama, kuhala s nama i učila nas da radimo rukama - rekla je Kate. 

- Velik dio tog iskustva pokušavam ponovo proživjeti sa svojom djecom - dodala je, zauzimajući se za to da se tom važnom razdoblju u odgoju djeteta, od začeća do pete godine života, posveti više pažnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO