Show

Komentari 7

Kate Middleton u samoizolaciji: 'Nema simptome, kod kuće je i slijedi sve vladine propise '

Kate Middleton u samoizolaciji:  'Nema simptome, kod kuće  je i slijedi sve vladine  propise '

Vojvotkinja od Cambridgea mora provesti deset dana u samoizolaciji, iako sama još nema nikakvih simptoma zaraze. Sve njezine prije dogovorene obaveze zbog toga su morale biti otkazane

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (39) zadnji put je u javnosti viđena posljednji petak, kad je pratila teniski meč na Wimbledonu s bivšim britanskim igračem Timom Henmanom (46).

Od tada je u samoizolaciji, jer je bila u kontaktu s osobom koja ima pozitivan nalaz na COVID-19.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glasnogovornik Kensington palače rekao je kako vojvotkinja trenutačno nema nikakve simptome, 'ali slijedi sve vladine propise i samoizolira se kod kuće'. S obzirom na upute vlade, Kateina samoizolacija trajat će 10 dana.

U petak je vojvotkinja u sklopu posjeta Wimbledonu posjetila i kuhinju i muzej te bila u kontaktu s osobljem. Bilo je predviđeno da Kate sudjeluje u proslavi 73. godišnjice NHS-a, državne zdravstvene usluge u Ujedinjenom Kraljevstvu, koja će se održati u katedrali sv. Pavla.

Kate je uz supruga princa Williama (39) pokroviteljica NHS-a, te se očekuje da će princ prisustvovati proslavi, bez obzira na Kateinu samoizolaciju. On je, naime, prebolio koronu prošlo proljeće.

Najčitaniji članci