Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Katy Perry pjevala je kršćanski rock i lila suze na turnejama

'SIROVI TALENT' Katy je sa 17 godina bila glazbenica koja se pokušavala probiti na sceni kršćanskog rocka. Za sebe je govorila da je samo djevojčica koja pjeva

Screenshot
Foto: Screenshot
8 komentara

Skromna slatkica koja plače na turneji jer joj nedostaju roditelji postala je jedna od najuspješnijih glazbenica današnjice sa 11 milijuna prodanih albuma i 81 milijunom prodanih singlova. Katy Perry (29) 2001. bila je skromna sedamnaestogodišnjakinja koja se probijala na sceni kršćanskog rocka.

- Ja sam samo djevojčica iz Kalifornije koja svira gitaru i pjeva - rekla je za sebe Katy.

Neobrađeni video koji pokazuje nesigurnu tinejdžericu, danas moćnu damu zabavne industrije koja prši samouvjerenošću i seksepilom, objavio je Jim Standridge. On je bio snimatelj za diskografsku kuću koja je tada zastupala Katy. U svom uredu pronašao je snimku koja traje 90 minuta, a prikazuje Perryin 'sirovi talent' kaže. Odlučio je montirati kratki video koji će vjerno prikazati njene početke. U videu Katy nervozno govori o svojoj tremi, pokazuje svoju prikolicu, uređuje kosu i govori da mora staviti puno šminke prije nastupa jer ima 'pizza lice'. 

- Zanimljivo je kako toliko vremena provodi igrajući se svojom kosom. Danas mijenja boju kose i stil za svako snimanje, video i nastup - napisao je Jim i dodao da smatra da je Katy odrasla u odličnu zabavljačicu i ženu.

Naši partneri pišu
Message