Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
51 komentara

Katy Perry rangirala ljubavnike prema njihovoj izvedbi u seksu

'SVI SU ODLIČNI' Pjevačica, koja je bila u vezi s DJ-em Diplom, glazbenikom Johnom Mayerom i glumcem Orlandom Bloomom progovorila je o tome kakav je koji od njih u krevetu

Foto: Instagram
51 komentara

Iako iza sebe ima i dvogodišnji brak s Russellom Brandom (42), bivšeg supruga nije spominjala dok je ocjenjivala bivše ljubavnike. Ipak, Katy Perry (32) o drugim dečkima bez srama je progovorila tijekom razgovora s Jamesom Cordenom.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

2017 Billboard Music Awards – Arrivals | Autor: STEVE MARCUS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: STEVE MARCUS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Pjevačica je 2014. bila u kratkoj vezi s DJ-em Diplom (38) i njemu je dala 'brončanu medalju', dok je rangirala bivše ljubavnike po njihovom umijeću u krevetu.

Foto: Van Tine Dennis/Press Association/PIXSELL

'Srebro' je dodijelila Orlandu Bloomu (40), s kojim je prekinula u ožujku i on joj je bio posljednji dečko za kojeg javnost zna.

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Kao najboljeg ljubavnika izdvojila je glazbenika Johna Mayera (39), s kojim je u vezi, s prekidima, bila oko tri godine. Ipak, nakon što ih je rangirala, Perry je rekla kako su ipak svi oni odlični u krevetu.

- Svi su nevjerojatni ljubavnici i sad bih se sa svima njima seksala čim završi ovaj intervju - našalila se na kraju.

Naši partneri pišu
Message