Obavijesti

Show

Komentari 1

Kawasaki 3P: Imamo u sebi još istu količinu energije, ali i ludila

Kawasaki 3P: Imamo u sebi još istu količinu energije, ali i ludila
2

Svaki koncert nas jako veseli, ali ovi slavljenički još više, jer će po svemu biti posebni. Proslavit ćemo 20. rođendan u još par gradova, rekao je gitarist benda

VIDEO

Kawasaki 3P u zagrebačkoj Jabuci u petak i subotu (8. i 9. ožujka) slave svoj 20. rođendan, a osim toga i kulminaciju Jabukinog 45. rođendana. Pripremili su nagradne igre, iznenađenja i goste, a dečki su rasprodali oba koncerta. Više detalja o bendu nam je prije koncerta otkrio gitarist Davor Viduka.

1. Što vas najviše veseli oko proslave 20. rođendana? I jesu li koncerti u Jabuci jedina proslava, ili spremate još nešto? 

Veseli nas što smo na okupu već 20 godina, a osjećamo se kao mladići i još uvijek imamo istu količinu energije i ludila u sebi. Svaki koncert nas jako veseli, ali ovi slavljenički još više, jer će po svemu biti posebni. Proslavit ćemo 20. rođendan u još nekoliko gradova, a najveći kuriozitet je što ćemo svirati u Osjeku zajednički 20-to godišnji koncert sa Gužvom u 16-tercu, naime oni i mi smo imali prvi koncert na isti dan i u istom prostoru u Zagrebu.

2. Kako ste se uspjeli održati u (skoro) originalnom sastavu od 1993. godine? 

Mijenjala se postava tokom godina, ali baza je od početka ista. Najčešće smo mijenjali bubnjare, ali od kad je prije 5 godina došao Stjepan Jureković za bubanj, od tada smo u identičnoj postavi koja je do sad definitivno najbolja i svirački a i ljudski. Prijateljstvo nas drži 

3. Što vam je zapravo bilo najteže u počecima?

Ja sam došao 2001. godine u bend tako da ne mogu govoriti o samim početcima. Meni je tada Kawasaki 3P bio mali ,ludi i kultni zagrebački punk band... Nije ništa bilo teško, bilo je zabavno.

4. Postoji li neki vaš nastup koji vam je posebno prirastao srcu, i zašto?

Definitivno najbolje koncerte smo imali u Zagrebu, jer nam je sva logistika tu i u Zagrebu možemo raditi drugačije koncerte, zvati goste, imati iznenađenja itd,. ali svirali smo jako puno koncerata po Hrvatskoj i svim državama u ex Yu i svugdje nam je bilo odlično, nemamo ni jedno loše iskustvo.

5. Nastupali ste par puta i na INmusicu. Volite li festivalske nastupe, ili su klupski bolji? 

Nastupali smo na svim festivalima u regiji, na nekima i više puta. Jako je lijepo svirati npr. na Exitu ispred nekoliko tisuća ljudi, ali osobno ja više volim klupske koncerte.

6. Koju pjesmu najviše volite izvoditi na koncertima? 

Mislim da bi vam svaki član K3P-a dao drugačiji odgovor na ovo pitanje. Meni osobno je 'Niskarasta man' naša najdraža pjesma.

7. Mogu li fanovi očekivati uskoro novosti od Kawasaki 3P-a?

Mogu, imamo gotove pjesme za novi album i uskoro se spremamo za ulazak u studio. Album bi trebao izaći prije ljeta za našeg stalnog izdavača 'Dancing Bear'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin