Show

Komentari 71

Kćeri A. Islamovića na svadbi su pjevali Bregović i H. Bešlić

Kćeri A. Islamovića na svadbi su pjevali Bregović i H. Bešlić

Za 320 uzvanika kuhari su pripremili šest slijedova - hladno i toplo predjelo, juhu, kolače i nakon ponoći janjetinu. Halid Bešlić goste je zabavljao sat vremena

Alen Islamović (52) je s Goranom Bregovićem (53) starijoj kćeri Uni (28) na vjenčanju otpjevao tri pjesme Bijelog Dugmeta. Alen se pobrinuo za glazbu tako što je uz Okus meda i Safir bend, doveo i goste iznenađenja. Halid Bešlić (61) pjevao je sat vremena, a Goran Bregović nije mogao odoljeti da ne zapjeva s prijateljem i kolegom iz benda. No Goran nije bio u dvorani kad su mladenci izgovarali bračne zavjete. Skrio se u sporednu prostoriju s glazbenicima i čekao da dvoranu luksuznog zagrebačkog hotela napuste novinari. Islamović je bio na rubu da zaplače dok je njegova kći izgovarala zavjete pred matičarem. Pjevačeva kći i vlasnik zagrebačkog restorana Adem Cero (28) vjenčali su se nakon pet godina veze.

- Htjeli smo izbjeći vožnju autima po gradu, pa smo pozvali matičarku u hotel jer je ovako lakše, otmjenije i modernije - pojasnio je pjevač.

Ceremonija vjenčanja trajala je desetak minuta, a mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu Bryana Adamsa “I Do It For You“. Pridružili su im se kumovi Filipa Nakić i Emil Žunić. S prvim taktovima Mišina hita “Malo mi je jedan život s tobom” na podij su izašli i roditelji, Alen Islamović sa suprugom Marijanom (52) te Mediha i Mustafa Cero. Una je od svekrve dobila zlatnu ogrlicu, narukvicu i naušnice te vjenčanicu. Mladenka ju je osvježila crvenim detaljima, cipelama, buketom cvijeća i cvijetom u kosi. Kumovi su im na dar uplatili medeni mjesec iznenađenja. Na Unino i Ademovo vjenčanje je došla i pjevačica Renata Končić Minea (37). Pojavila se sa svojim dečkom, bivšim nogometašom Slađanom Ašaninom (43).

– Pun mi je trbuh leptirića dok ih gledam ovako mlade i sretne. Volim ići na svadbe - rekla je pjevačica.

Za 320 uzvanika kuhari su pripremili šest slijedova - hladno i toplo predjelo, juhu, kolače i nakon ponoći janjetinu. Adem Cero vlasnik je restorana poznatog po bosanskim specijalitetima, a Una je završila studij turističkog menadžmenta.

Najčitaniji članci