Show

Komentari 3

Kći lovca na krokodile zaručila se u tatinom zoološkom vrtu...

Kći lovca na krokodile zaručila se u tatinom zoološkom vrtu...

Bindi je novu sreću pronašla 13 godina nakon što joj je otac tragično poginuo. Naglasila je da bi njezin otac sigurno bio zadovoljan njezinim izborom muškarca s kojim će provesti ostatak života

Bindi Irwin (21), kći najslavnijeg lovca na krokodile, pokojnog australskog zoologa Stevea Irwina, zaručila se na svoj 21. rođendan. 

Stravična smrt njenog oca ostavila ju je u šoku kad je imala samo osam godina. Poznato televizijsko lice Steve Irwin tragično je preminuo snimajući seriju 'Najopasnije životnije u oceanu'. Dok je ronio, ubila ga je smrtonosna raža i na licu mjesta je preminuo.

Njegova jedina kći Bindi zaručila se u zoološkom vrtu u kojem joj je otac bio direktor. Zanimljivo je da je svojeg odabranika također upoznala u zoološkom vrtu.

- Na rođendan sam rekla 'da' zauvijek ljubavi mog života. Chandler, zaljubila sam se u tebe prije šest godina, i od tada svaki dan je bio luda avantura i istinska sreća', napisala je Bindi na Twitteru, gdje je objavila sretnu vijest.

Tako je Bindi novu sreću pronašla 13 godina nakon što joj je otac tragično poginuoNaglasila je da bi njezin otac sigurno bio zadovoljan njezinim izborom muškarca s kojim će provesti ostatak života. 

Obitelj pokojnoga australskog 'lovca na krokodile' i borca za zaštitu prirode, nastavlja njegovim stopama. Snimat će novi dokumentarni televizijski serijal posvećen borbi za očuvanje flore i faune,

- Nastavljamo tatinim stopama i sve što radimo u našem Zoo-u u sklopu projekta Wildlife Warriors točno je ono što je on započeo - rekla je za Reuters Bindi Irwin koja je ranije imala vlastiti TV show. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Najčitaniji članci