Show

Komentari 24

Kći Paula Walkera glumit će u filmu u kojem joj se proslavio otac? Diesel razveselio fanove

Kći Paula Walkera glumit će u filmu u kojem joj se proslavio otac? Diesel razveselio fanove

Bez da vam otkrivam tajne filma reći ću vam da ni jedna mogućnost nije odbačena, rekao je tajnovito Vin Diesel što je stranim medijima bilo dovoljno da zaključe kako će se Meadow pojaviti u idućem nastavku

Film 'Brzi i žestoki 9' prikazuje se u hrvatskim kinima, a snimat će se i 10. dio ove popularne filmske franšize.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tim povodom je glavni glumac Vin Diesel progovorio i o mogućnosti da se u sljedećem nastavku pojavi i Meadow Walker (22), kći poginulog glumca Paula Walkera, čiji je glumački uspon također započeo ulogom u franšizi 'Brzi i žestoki'.

- Ne bih odbacio tu mogućnost - rekao je Vin Diesel kad su ga za portal 'E! Entertainment' pitali hoće li Meadow Walker debitirati kao glumica u 10. dijelu franšize, a onda je dodao: - Bez da vam otkrivam tajne filma ‘Brzi i žestoki 10’ reći ću vam da ni jedna mogućnost nije odbačena.

Podsjetimo, Meadow Walker bilo je 14 godina kada je njen otac poginuo. Bilo je to tijekom snimanja sedmog dijela franšize, a film je dovršen uz pomoć njegove braće Codyja i Caleba te uz korištenje CGI-ja.

- Kada se 2013. dogodila tragedija, na pet smo mjeseci prekinuli snimanje filma - rekao je Vin i objasnio kako je filmski studio prihvatio njihovu odluku da se lik Paula Walkera pojavljuje kao dio mitologije: - Ipak smo mi zajedno započeli ovu franšizu, čime je započelo naše bratstvo. Naše bratstvo nadživjet će ovu franšizu.

 

Najčitaniji članci