Obavijesti

Show

Komentari 7

Kći Paula Walkera ostvarila se u ulozi manekenke: Nosila reviju na pariškom Tjednu mode...

Kći Paula Walkera ostvarila se u ulozi manekenke: Nosila reviju na pariškom Tjednu mode...
8

Kada je Paul Walker, koji se proslavio u filmovima 'Brzi i žestoki', poginuo u stravičnoj prometnoj nesreći 2013., Meadow je imala samo 14 godina. Dvije godine kasnije, tada još uvijek tinejdžerica, odlučila se boriti za pravdu

Meadow Walker (22), kći preminulog glumca Paula Walkera ostvarila se u ulozi manekenke, a koliko joj dobro ide karijera govori i činjenica da je prije nekoliko dana nosila reviju modne kuće Givenchy na pariškom Tjednu mode. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ovo je njezina prva suradnja s popularnom francuskom modnom kućom, a ovim uspjehom odmah se pohvalila na društvenim mrežama na kojima je objavila isječke iz Pariza. Givenchy je za istu reviju angažirao i Bellu Hadid i Jourdan Dunn. 

- Bravo. Svaka čast. Otac bi bio ponosan kada bi znao koliko lijepa i uspješna žena si postala. Ovo je veliki korak - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Kada je Paul Walker, koji se proslavio u filmovima 'Brzi i žestoki', poginuo u stravičnoj prometnoj nesreći 2013., Meadow je imala samo 14 godina. Dvije godine kasnije, tada još uvijek tinejdžerica, odlučila se boriti za pravdu.

Podigla je tužbu protiv Porschea, jer je njemačkog proizvođača sportskih automobila krivila za prometnu nesreću i smrt svog oca. Zvijezda akcijskih filmova kćer je dobio u vezi s Rebeccom McBrain (46). 

Meadow je kao 18-godišnjakinja 'potiho' potpisala ugovor s modnom agencijom Women Management pod čijom okriljem djeluju neke od najslavnijih manekenki današnjice.