Show

Komentari 10

Kći Rachel i Rossa 16 godina čekala da vrati Chandleru foru

Kći Rachel i Rossa 16 godina čekala da vrati Chandleru foru

U jednoj od epizoda popularne humorsitične serije 'Prijatelji' slavi se Emmin rođendan, a likovi su snimali poruke koje će beba dobiti na svoj 18. rođendan

U jednoj od najpopularnijih TV serija svih vremena, za mnoge neprežaljenih 'Prijatelja', glumila je bebu Emmu, kćer Rachel i Rossa, a Noelle Sheldon (18), jedna od blizanki koje su imalu ulogu, odgovorila je Chandleru na referencu iz 10. sezone serije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Hej, Emma. Sad je 2020. godina. Uživaš li još uvijek u svom drijemanju? - pitao ju je Chandler davnih dana, zasigurno ne očekujući dogovor 2020. 

Mlada glumica se ipak prisjetila šale pa je na Instagramu objavila fotografiju sebe koju je uz malu pomoć Photoshopa dodala na fotografiju kafića Central Perk u kojem je društvo iz Prijatelja snimilo brojne scene te usput odgovorila Chandleru. 

- Upravo sam se probudila iz najboljeg drijemanja ikad, sretna 2020. Nadam se da ćete svi imati odličnu godinu i da ćete je provesti s obitelji, prijateljima i puno smijeha - napisala je Sheldon.

U spomenutoj epizodi slavi se Emmin rođendan, a likovi su snimali poruke koje će beba dobiti na svoj 18. rođendan. Sheldon je razveselila ovime mnogobrojne fanove Prijatelja, koji u komentarima nisu krili oduševljenje pošalicom na poznatu im epizodu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci