Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Keanu je krio curu mjesecima, a sad planiraju zajednički život

Par su povezivali već ranije ove godine, a prije deset godina njih su dvoje postali prijatelji. Ispada da se prijateljstvo pretvorilo u ljubav prije nekoliko mjeseci, iako nitko ne zna kada točno

Foto: Pixsell/kolaž
26 komentara

Filmski glumac Keanu Reeves (55) nije imao ozbiljnu vezu već desetljećima i nije pokazivao da ga neka žena privlači toliko da s njom prošeće crvenim tepihom u 35 godina karijere. To se ovog vikenda promijenilo jer je poznati glumac došao sa svojom djevojkom držeći je za ruke. Radi se o poslovnoj suradnici Alexandri Grant (46), a pojavili su se u Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumac je osjećao kako je došlo vrijeme da pokaže svoju ljubav prema ovoj dami, piše Daily Mail. Par su povezivali već ranije ove godine, a prije deset godina njih su dvoje postali prijatelji. Ispada da se prijateljstvo pretvorilo u ljubav prije nekoliko mjeseci, iako nitko ne zna kada točno. 

- Počeli su izlaziti ranije ove godine, ali su to željeli držati u tajnosti. Keanu želi dijeliti život s njom. Izuzetno je sretan i zahvalan što je Alexandra dio njegova života - rekao je izvor blizak paru.

2019 LACMA Art + Film Gala | Autor: O'Connor/Press Association/PIXSELL Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL

Par su ranije vidjeli u lipnju ove godine, na reviji 'Saint Laurent Men's Spring Summer 20' kada su se ispred kamera držali za ruke. Također, sredinom listopada paparazzi su ga uhvatili kako odmara stavljajući glavu na njezino rame. Između ostalog, 'uhvatili' su ih kako uživaju na večeri u restoranu u Santa Monici. 

POMAGALA MU OBJAVITI KNJIGU Keanu Reeves otkrio djevojku prvi put u 35 godina karijere...

Par je skupa surađivao na Reevesovim knjigama 'Oda sreći' iz 2011. i 'Sjena' koju je objavio 2015. godine. Umjetnica Alexandra mu je pomogla s vizualima knjige, a on je pisao poeziju. Projekt je bio njena prva knjiga kao umjetnici, a Reevesu prva knjiga kao piscu. Keanu se svidjelo to kako Grant komunicira s piscima da bi onda pronašla temelj za slikanje i video. Točnije, privukao ga je način na koji je s lakoćom upoznavala umjetnikovu dušu. 

Cast member Keanu Reeves attends a promotional event of movie "John Wick: Chapter 2" in Tokyo | Autor: KIM KYUNG-HOON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: KIM KYUNG-HOON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

U subotu je Keanu jasno da do znanja da su više od prijatelja dok ju je držao za ruku na crvenom tepihu te joj upućivao drage poglede.

- Bili su nasmijani i dobro su se proveli - dodao je izvor. Keanu je izgledao ponosno što je s njim osoba koja je 'zarobila' njegovo srce. Glumac je za ovu prigodu izabrao crno odijelo, prsluk, košulju i kravatu, a da ne bi sve bilo monotono, obuo je smeđe 'radničke' čizme. Njegova partnerica bila je u elegantnoj tamnoplavoj haljini.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

 

 

Naši partneri pišu
Message