Obavijesti

Show

Komentari 10

Kedžo imao prvi koncert u doba korone, pjevao više od dva sata

Kedžo imao prvi koncert u doba korone, pjevao više od dva sata
4

Osjećaj je poseban i intenzivan. Presretan sam jer sam konačno pjevao s ljudima uživo, jer sam osjetio tu energiju i emociju. Jutro nakon osjećam se tako da bi taj osjećaj zadržao zauvijek, kaže Damir

VIDEO

Poseban je osjećaj pjevati Divlji vjetre na Trsatskoj gradini, rekao je pjevač Damir Kedžo (33), kojemu je ovo bio prvi koncert u doba korona virusa. Sve je bilo organizirano po uputama i preporukama Stožera. Bio je to ujedno i prvi koncert na kojem su znali ime baš svakog tko je ušao u prostor Trsatske gradine u Rijeci.

POGLEDAJTE VIDEO: Kedžin intervju nakon pobjede na Dori 2020. 

Pokretanje videa...

01:24

Redoslijed je bio sljedeći: blagajna, registracija, dezinfekcija, a tek onda barski stol i uživanje u glazbi. Na dan koncerta u prodaju je stigao i album 'Poljubi me sad', a ovaj nastup Kedžo će pamtiti i po tome što je prvi put otkako je pobijedio u veljači na Dori, uživo zapjevao 'Divlji vjetre' s publikom. Pjevač je skakutao na bini više od dva sata i donio pregršt pjesama koje su rasplesale publiku.

© Ivor Mažar

Pjevali su u isti glas, a ako je suditi po reakcijama na društvenim mrežama, okupljeni su bili i više no zadovoljni. Osim Kedžina vokala, dodatnu vrijednost koncertu dao je i pogled na more i grad te divna ljetna noć. 

Kedžo: 'Hvala za svu podršku, presretan sam što vas imam...'
Kedžo: 'Hvala za svu podršku, presretan sam što vas imam...'

- Osjećaj je poseban i intenzivan. Presretan sam jer sam konačno pjevao s ljudima uživo, jer sam osjetio tu energiju i emociju. Jutro nakon osjećam se tako da bi taj osjećaj zadržao zauvijek. Prošlo je sedam mjeseci od zadnjeg koncerta uživo, a život nam se potpuno promijenio i na trenutke sam pomišljao da nikad više neću zapjevati na koncertu. Pjevanje uživo s publikom je moja misija i život. Dao sam svaki atom snage i ljubavi za vrijeme subotnjeg koncerta - rekao nam je Kedžo i nastavio: 

- Prekrasna publika na Gradini pokazala mi je da je jedva čekala ovaj rasprodani koncert. Hvala što ste sa mnom prevali u jedan glas svaku pjesmu i stvorili osjećaj da ne želim da koncert ikad prestane. Hvala vam od srca i jedva čekam novi susret uživo.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DAMIROM KEDŽOM:

S pjevačem je na pozornici bio i njegov dugogodišnji bend, tri prateća back vokala, ali i plesačice koje su podigle koncert na još višu razinu. Njegov je koncert bio u sklopu projekta 'Ljeto na Gradini', koji će ove godine 'ugostiti' 11 različitih programa.

© Ivor Mažar
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...